Kattints a képre!!

A tervezettnél hamarabb kitört bajnoki szünet dacára „munkával” ünnepli mai, harminckilencedik születésnapját Dankó Zsolt, a Biri megyei másodosztályú csapatának edzője.

Dankó Zsolt (középen) az újfehértói utánpótlást is pallérozza Fotó: magánarchívum

A Pannónia Zrt csoportban szereplő újonc együttest sorozatos megbetegedések parancsolták le a pályáról, noha – az önkéntes – folytatás lehetőségével élni próbált és játszani akart az elmúlt hétvégén az Apagy ellen. Mindazonáltal a tréner így sem unatkozik.

– Érdekes egy nap, annyi szent: a vírushelyzet miatt a bulizás kilőve, viszont így is sporttal telik, mert az újfehértói U17es és U20-es futsalcsapat, amelyet szintén én irányítok, Gyulaházára látogat este – ismertette a csütörtöki penzumot Dankó Zsolt. – Előtte pedig a birisi gyerekeknek tartok edzést, szóval, nincs üresjárat. És még szerencsésnek is mondhatom magam: össze tehetem a két kezem, hogy bár a csapatból több játékos megbetegedett, én eddig megúsztam, bár gyakorlatilag már senki nem lehet biztos semmiben. Az tuti, hogy ilyen szülinap még nem volt, amikor még koccintani sem fogunk, pláne, hogy kimaradni sem lehet éjszakára… De ígérem, amint lehetőség adódik, pótoljuk ezt a „mulasztást”.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .