Kattints a képre!!

Az NB III-ban nem áll meg az élet: szombaton a tizennyolcadik fordulót rendezik a Keleti csoportban, a Sényő-Carnifex azonban nem lép pályára.

A kék mezes sényőiek nem, a kisvárdaiak játszanak hétvégén Fotó: kisvárdafc

A táblázaton negyedik szabolcsi együttes szombaton rangadót vívna a listavezető Tiszakécske otthonában, de az összecsapás immár egészen biztosan elmarad. A sényői sorokat sérülések és betegségek tizedelik, emiatt a klub a találkozó elhalasztását kérte, ehhez a házigazda nem járult hozzá, holott a mérkőzés megrendezésére későbbi időpontban – tíz napon belül – lenne lehetőség, amit a vendégcsapat vállalna. És vírushelyzet ide vagy oda, az NB I-ben volt példa arra, hogy a Budafok eleget tett az ellenfél hasonló kérésének.

Így a meccs három pontját – játék nélkül – a Kécske javára írják majd, erről ennyit… Egyébiránt a harmadik vonalban még további három kört játszanak idén, a sényőiek legközelebb – november 22-én – a Balassagyarmatot fogadják. Mindeközben a Kisvárda Master Good II. szombaton hazai pályán a Tállya ellen játszik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .