Kattints a képre!!

Miközben a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata utóbbi öt fellépésén veretlen maradt (három győzelem, két döntetlen), vasárnapi vendége, a Cegléd ugyanezen periódus során három bajnoki összecsapást elbukott.

Kapacina Valer és a sényői csapat vasárnap a ceglédi kaput veszi célba Fotó: kisvárdafc

Vagyis, az ismét hazai pályán (kezdés: 13.30) alakítani próbáló, a Keleti csoport tabelláján negyedik sényőiek papíron favoritnak számító, a tizennegyedik helyen táborozó vendégekkel szemben, mindezt azonban a zöld gyepen is bizonyítani kell!

– Hétvégi ellenfelünk remekül, három győzelemmel kezdte a bajnokságot, ráadásul kapott gól nélkül, további szereplésük számomra meglepetés, nem tükrözi valós játékerejüket – ecsetelte Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Biztosak vagyunk abban, az őszi hajrában mindent el fognak követni azért, hogy feljebb tornázzák magukat a tabellán. Saját magunktól azt várjuk, hogy az utóbbi három mérkőzésen mutatott játékunkat tudjuk folytatni, mind védekezésben, mind az előre játékban. Mondom ezt annak ellenére, hogy az elmúlt találkozón nem szereztünk gólt.

Ugyanakkor a Kisvárda II. – a tizenkettedik pozícióban posztoló – Putnok otthonában fényezheti tovább szereplését.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .