Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A nyírbéltekiek is alighanem vágynak egy kiadós ünneplésre… Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 12. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tiszavasvári (5.)–Kótaj (2.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Már két hete nem beszélhetünk normális edzésmunkáról, ráadásul az elmúlt fordulóban mérkőzést is kellett halasztanunk. Azt, hogy pontosan hány játékos fog rendelkezésre állni a meccs előtt fog kiderülni. Jelen esetben az akarati tényezőn fog múlni az, hogy ki fogja megszerezni a bajnoki pontokat.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Sajnos, a világjárvány miatt kérdéses és képlékeny a bajnokság sorsa, illetve mivel a meccseket le kell játszani, így mi is elmegyünk Vasváriba. Ugyanakkor azt gondolom, az őszi idény hajrája már nem a csapatokról, a fociról szól, ettől függetlenül szeretnénk nyerni.

Vasárnap

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Nyírlugos (15.)

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Nem lesz könnyű dolgunk, de nagyon szeretnénk a hétvégén javítani és itthon tartani a három pontot.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Eddig az volt a trend, hogy jó csapat ellen jól szoktunk játszani, remélem, most sem lesz másként.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, zárt kapu mellett, kezdés: 11 óra)

Nyíribrony (14.)–Tiszalök (10.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Megpróbálunk mindent megtenni a három pont megszerzése érdekében.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A legutóbb mutatott játékon és jó eredményen felbuzdulva szeretnénk elhozni mindhárom pontot Ibronyból. Nehéz lesz, de képesek vagyunk rá.

Apagy (3.)–Rakamaz (6.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nem úgy sikerült az előző hétvégénk, ahogy azt elterveztük, de ebből is lehet tanulni. Ellenfelünknek viszont nagyon összejött a vasárnap, így jó formában érkeznek hozzánk. Hazai pályán mindegy kivel játszunk, csak a három pont megszerzése lehet a cél.

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – A hazai csapat a mérkőzés esélyese, de képesnek tartom a fiúkat arra, hogy meglepetést szerezzenek.

Nyírbéltek (11.)–Kálmánháza (12.)

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – A hétvégi mérkőzés után kicsit keserű a szánk íze, de nem dőlhetünk a kardunkba, mert ezúttal olyan csapatot fogadunk, amely riválisnak számít, és ha nyerünk, van esélyünk a további felzárkózásra.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra. Múlt héten elmaradt a mérkőzésünk, hogy ennek hatása negatív vagy pozitív lesz a játékunkra nézve, majd kiderül. De egy opció van! Jobban kell játszanunk, jobban kell akarnunk és eredményesebbnek kell lennünk, mint a hazai csapat!

Kállósemjén (1.)–Levelek (13.)

Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője: – Múlt heti győzelmünket helyén kezelve, ismét adott a feladat, hazai pályán kell mindent megtennünk a győzelemért

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Tudjuk, hová megyünk, ezt nem kell külön ragozni, ráadásul karcsú a létszám, de harcolni fogunk, hozzáteszem, sportszerűen.

A Geszteréd–Nagykálló mérkőzést elhalasztották. Szabadnapos: Biri

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .