Kattints a képre!!

A vírusteszt – szerencsére – negatív lett, összességében pedig pozitív benyomásokat szerzett Páll Zsombor, aki a magyar U18-as válogatott tagjaként háromnapos összetartáson vett részt Telkiben.

Páll Zsombor reméli, kiérdemli majd az újabb válogatott meghívót Fotó: tudósítónktól

A Tímár Krisztián szövetségi edző irányította együttes hétfőn találkozott: Páll Zsombor, a Sényő-Carnifex tizenhét éves tehetsége a teszteredményre várva kedden csatlakozott a tizenhat tagú kerethez, amely aznap kétszer tréningezett. Szerdán pedig előkészületi mérkőzést vívott volna, de a tervet keresztülhúzta, hogy az ellenfélnél több játékos megbetegedett, így edzéssel zárult a program, december elejére pedig újabb „randevút” hirdetett a szakmai stáb.

– Sok helyről jött össze a keret: az NB III-ból is voltunk néhányan – osztotta meg tapasztalatait Páll Zsombor. – Nagyon örültem a meghívónak, meglepődtem, váratlanul ért, de ez is bizonyítja: jókor vagyok jó helyen Sényőn. Kevés embert ismertem, de azért akadtak olyanok, akikkel korábban együtt játszottam a Honvédban, vagy éppen Nyíregyházán, Herczku Alex például a Szparitól jött. Remélem, képesek leszek úgy teljesíteni az őszi idény hátralévő részében, hogy visszahívjanak a válogatotthoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .