Kattints a képre!!

Egyik rokon sem szívhatja a másik vérét a Nyírgyulaj–Ibrány megye egyes bajnoki után: Haburcsák Bertalan a hazai, unokatestvére, Krisztián a vendégcsapatban szaggatta az istrángot – az összecsapás ugyanis döntetlenre (2–2) végződött.

Haburcsák Krisztián (jobbról) és unokatestvére, Bertalan „párharca” döntetlenre végződött Fotó: magánarchívum

Jóllehet, Haburcsák Krisztián annyiban mindenképpen elejthet egy-két „kedves” szót a zrika kedvéért, hogy gólt hintett a szombati mérkőzésen. Ráadásul az Ibrány huszonhat éves középpályása nem először babrált ki a a Gyulajjal – és, persze Berci komájával.

– Ezelőtt csapattársakként futballoztunk Sényőn, úgyhogy nem sűrűn játszottunk egymás ellen: bár már az ötödik ilyen alkalom volt – elmélkedett Haburcsák Krisztián. – Egyébként lehet, gyakrabban kellene sort keríteni erre, mert tavaly áprilisban gólt rúgtam hazai pályán a Gyulajnak, amelyben az uncsitesóm akkor is játszott. Ja, sokan azt hiszik, hogy Berci a testvérem, mindig elmondom, hogy nekem egy ikertesóm van, Dani, aki már abbahagyta a focit. Szóval van egy kis keveredés szerintem… Sajnos, a meccs után elkerültük egymást Bercivel, de majd bepótoljuk, úgy is átbeszéljük majd, hogy volt, mint volt, beszúrva, hogy ne hari…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .