Kattints a képre!!

Bedeszkázták a kapukat a Sényő-Carnifex–Kisvárda Master Good II. NB III-as megyei rangadón (0–0), jóllehet a hazai brigád kétszer is megdöngette az „oszlopot”, az üdvösséghez ez kevésnek bizonyult.

A képpel ellentétben egyik fél sem hasalt el a megyei rangadón Fotó: kisvardafc.hu

Így a Sényő továbbra is negyedik, míg a „kis Várda” a kilencedik helyet foglalja el a Keleti csoport tabellán: csak azért nem merevedett meg szempontjukból a sorrend, mivel a vendégcsapat egy pozíciót rontott az előző héthez képest.

– Túl vagyunk egy jó iramú megyei rangadón: érdekes mérkőzés volt, már csak azért is mert mindkét kispad másképpen látta a történteket – elmélkedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A felvételt visszanézve talán egy picivel mintha közelebb álltunk volna ahhoz, hogy egy tipikusan egygólos mérkőzésen itthon tartsuk a három pontot, hiszen kétszer eltaláltuk a kapufát, valamint számon kérhetünk egy büntetőt a játékvezetőn. Arról nem is beszélve, hogy Boros Dávid kapura vezethette volna a labdát egy szép egyéni akció után, de a játékvezető érthetetlen módon elfelejtette alkalmazni az előnyszabályt! Mindenesetre azt el kell ismerni: jó erőkből álló és remekül felkészített Kisvárda II. ellen sikerült pontot szerezni, ráadásul kapott gól nélkül, ez sem utolsó szempont.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .