Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenhatodik fordulójában megyei rangadót rendeztek: a Sényő-Carmifex a Kisvárda Master Good II. ellen játszott történelmi mérkőzést.

Megyei rangadót játszottak a sényői ékszerdobozban Fotó: kisvárdafc.hu

Az NB III. Keleti csoport tizenhatodik fordulójában megyei rangadót rendeztek: a Sényő-Carmifex a Kisvárda Master Good II. ellen játszott történelmi mérkőzést.

A két együttes még nem találkozott tétmérkőzésen, talán emiatt óvatos játékkal indítottak. A hazaiak többet kezdeményeztek, jobbára fejesekkel veszélyeztettek, míg a várdaiak távoli lövésekkel „operáltak” – mindkét oldalon eredménytelenül. A második félidőben néhány sárga lap „színesítette” a meccset, jelezve, élesedett a küzdelem. A hajrában Páll Zsombor a kapufára fejelte a labdát, így a Sényő talán közelebb állt a győzelemhez a végül gól nélküli döntetlennel zárult összecsapáson.

NB III.: Keleti csoport, 16. forduló

Sényő-Carnifex–Kisvárda Master Good II. 0–0

Sényő: Gagyi – Hadházi, Szokol, Farkas M., Boros – Fenyőfalvi (Fabu, 58.), Orosz M. (Klepács, 80.) – Schmidt, Kapacina V., Lizák. – Páll. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László. Kisvárda II: Odincov – Himics, Vass O., Baranyai Á., Sikorszki – Szőr, Lakatos Cs. – Szentes D. (Deniszjuk, 80.), Mihalik (Honcsar, 90+2.), Czérna – Jelena. Edző: Kocsis János

Imrő László: – Küzdelmes mérkőzés volt, nagy mezőnymunkával. Nem sok lehetőséget engedtek egymásnak a csapatok. Az is igaz, hogy úgy érzem, nem is nagyon kockáztatott sokat a két együttes. Ugyanakkor talán nekünk volt több lehetőségünk, amiből egyet egy kis szerencsével gólra válthattunk volna, illetve a két kapufánkból talán az egyik becsoroghatott volna.Viszont, ha nem tudsz nyerni legalább ne kapj ki.

Kocsis János: – A csoport egyik legjobb csapata ellen a szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk. Öt 2003-as születésű és két abszolút újonc is pályára lépett, ez növeli az eredmény értékét. Az első félidőben végig mi domináltunk, de a szünet után is teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, a végén előttünk adódott a meccslabda. A hozzáállásunk végig olyan volt amilyen egy felnőtt profi csapaté, amiért megérdemlik a srácok az elismerést.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .