Kattints a képre!!

Azért ez más lesz, mint a többi. Történelminek nevezhető mérkőzés lesz vasárnap (kezdés: 13.30) az NB III. Keleti csoport tizenhatodik fordulójában: először játszik megyei rangadót a harmadik vonalban a Sényő-Carnifex és a Kisvárda Master Good II.

Edzőmeccsen már találkoztak a felek, ezúttal viszont tétre megy a játék Fotó: kisvárdafc.hu

Bár edzőmeccsen már találkoztak a felek, a hétvégi sényői összecsapás mégsem hasonlítható össze a korábbiakkal. A hazaiak a tabella negyedik, a vendég „fakó” a nyolcadik helyen állomásozva hangol a találkozóra, amely kiélezettnek ígérkezik.

– Idegenben az egyik legjobban teljesítő csapat érkezik hozzánk, szervezettek, gyorsak, képzettek – vezette fel az összecsapást Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –  Nem is nagyon ijednek meg a saját árnyékuktól., ráadásul hétről hétre vannak olyan visszajátszó labdarúgók, akik már megtapasztalták az első osztály légkörét. Játszottunk egy edzőmérkőzést a tavaszi karantén után, már akkor lehetett látni, hogy aligha lesznek kiesési gondjaik, sőt egy jól teljesítő csapat lesz. Ha szeretnénk ott folytatni, ahol az elmúlt mérkőzéseken abbahagytuk, magas szinten kell teljesítenünk elöl és hátul egyaránt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .