Kattints a képre!!

Véber Gyuri kifundálta egyritmusú kontrákat sikeresen „másolta” a Vámosoroszi: a megyei másodosztályú futballcsapat 3–1-re megnyerte a Csengersima elleni rangadót a Kelet-Magyarország csoportban.

Imre Márk sokat köszönhet barátnőjének, Nikinek is Fotó: magánarchívum

Olybá fest, Riskó Tibor játékos-edző nem haszontalanul tölti az estéket: a bősz videóelemzés, megspékelve a közös vacsorákkal, hatékony munkamódszernek bizonyul. Szombaton a huszonnégy éves balszélső, Imre Márk vezető gólja ágyazott meg az oroszi sikernek, ami után az együttes tartja a frontot, jelesül helyét a „dobogón”.

– Ismerősök közé csöppentem: tulajdonképpen ez nem meglepő, játszottam már itt – utalt nyári történésekre Imre Márk, aki a Fehérgyarmattól tért vissza az oroszi legénységhez, amelynek színeiben eleddig hat gólt termelt. – Nagyon jó közösség a miénk, elnök úrral az élen, más tészta, hogy otthon jók vagyunk, de idegenben még nem az igazi… Nem tudom miért van így, viszont azon leszünk, hogy ez a trend változzon. Legalább tíz gólt szeretnék szerezni az ősz végére, nem beszélek mellé, csalódott lennék, ha nem érném el, a csapatnak pedig ott kell lenni az első háromban! Hálásak vagyunk Végh Endrének, hogy elősegíti ezt a szereplést, nem akarjuk a vérét szívni azzal, hogy leégünk! Azt is leírhatja, köszönöm édesanyámnak, hogy odafentről támogat, érzem a szeretetét, neki és barátnőmnek, Nikusnak hatalmas szerepe van abban, hogy sikerült visszanyernem a formámat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .