Kattints a képre!!

A Magyar Kupa országos főtábla hetedik fordulójának mérkőzéseinek zömét szerdán rendezik, de jut „belőle” csütörtökre is – előbbi sávban érdekelt a Tarpa és a Kisvárda Master Good, utóbbi időpontban lép pályára a Nyíregyháza Spartacus.

Fejes János (jobbról a második) és a Tarpa – az NB III-as Komárom búcsúztatása után – folytatná kupamenetelését Fotó: Bodnár Zsolt/háromhatárhírei.hu

A legjobb harminckettő közé jutásért kiírt párharcok során a Várda NB III-as, míg a Szpari élvonalbeli együttessel találkozik, míg a Tarpa a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban jelenleg listavezető Felsőzsolcát fogadja. Igaz, a beregiek ugyancsak vezetik a megye egyes bajnokságot, tehát szó szerint két élcsapat csatázik a jelentős sikernek számító továbbjutásért, ami jó eséllyel az Amatőr-kupa döntőjében is helyet biztosít a győztes félnek. Magyarán, a Tarpa történelmet írhat, hisz még soha nem jutott ilyen messze ebben a küzdelemsorozatban.

Magyar Kupa: országos főtábla, 7. forduló (a legjobb 32 közé jutásért)

Október 28., szerda (kezdés: 12.30)

Tarpa–Felsőzsolca (Borsod megyei I. osztály)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Abból kiindulva, hogy két olyan csapat játszik, amelyek vezetik saját bajnokságukat, kemény, nehéz, ugyanakkor közönségszórakoztató mérkőzésre számítok, és persze, reméljük, megint elégedetten távoznak szurkolóink. Mindent megteszünk a továbbjutás érdekében.

Szerda (13 óra): Kecskeméti TE (NB III.)–Kisvárda Master Good

Október 29, csütörtök (kezdés: 12.30): Nyíregyháza Spartacus–Paks (NB I.)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .