Kattints a képre!!

Az Ibrány–Kemecse (1–1) megye egyes bajnoki bővelkedett a rendkívüli eseményekben. A vendégek – Sánta Tibor első félidőben történt kiállítása miatt – szükségkapussal csikarták ki a pontszerzést, míg a hazaiak egyenlítő gólját a tizennyolc éves, csereként bevetett Mészáros Marcell szerezte.

Hokk Béla (balról), a Kemecse edzője és Resán Attila a bravúros pontszerzésnek azért örülhetett Fotó: tudósítónktól

Dióhéjban ennyi. Az viszont aligha meglepetés, hogy a vendégeknél a piros lap verte ki leginkább a biztosítékot.

– Kivégezni egy csapatot azért, mert a játékvezető jelleme kevés hozzá, hogy egy feldúlt játékost kezeljen, akkor ne vegye magára a címeres mezt – füstölgött Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője. – Van egy mérkőzésen több olyan szituáció, ahol a játékos a mérkőzés hevében erős kifejezést használ, tény, büntethető érte, de egy karakteres  játékvezető ilyet nem tesz! Kivéve, ha befolyásolni szeretné a meccs végkimenetelét… Az azért megígértem a tisztelt sporttársnak, hogy pályafutását figyelemmel kísérem és minden adott lehetőségemmel és erőmmel azon leszek, hogy a megyei gyepeket csak fűgyűjtés céljából látogathassa.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .