Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizedik fordulójában egy mérkőzést játszottak szombaton.

A fehér mezes tuzséri csapat az élcsoporthoz tatozó Újdombrádot próbálta meglepni Fotó_ Lakatos Krisztina

Tuzsér–Újdombrád 2–2 (1–1)

Tuzsér, 200 néző, v.: Mónus. Tuzsér: Csuka M. – Sajtos R., Balogh R., Iván A., Iván S.,  Jónás M.,  Jaczina L., Iván E., Szőke R., Farkas Á., Jónás Zs. Edző: Szabó István. Újdombrád: Balla D. – Kernács J., Dócs Gábor (Bilecz J.), Éles Cs. (Dócs Gergő), Lippai A., Lakatos Z. (Sinka D.), Feka L., Tóth N., Tóth Á., Feka A., Pásztor A. Edző: Balla János. Gól: Sajtos R. 2, illetve Éles Cs., Feka L. Kiállítva: Jónás Zs. (81. perc). Ifi: 4–1.

Szabó István: – Ez a valós kép, nem pedig az elmúlt heti vereség. Gratulálok minden egyes játékosomnak, aki ma pályára lépett, mert ez a döntetlen jelenlegi helyzetünkben győzelemmel ért fel egy nagyon jól felkészített Újdombrád ellen.

Balla János: – Három meghatározó játékosom hiánya ellenére jól teljesített a csapat. Egy-egynél egy nyilvánvaló tizenegyes elmaradt a javunkra, az ellentámadásból azonnal gólt kaptunk. A csapat erejét mutatja, hogy talpra álltunk, és a végén győzelmi esélyt szalasztottunk el egy kimondottan jó iramú meccsen. További sok sikert a hazaiaknak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .