Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A nyári Apagy–Nagykálló edzőmeccset „szétverte” az eső, ezúttal – remélhetőleg – megkegyelmeznek az égiek a két csapatnak Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 10. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tiszavasvári (5.)–Nyírlugos (15.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – A Nyírlugos bizonyította az elmúlt fordulókban, hogy nem szabad leírni. Abban az esetben tudjuk otthon tartani mind a három bajnoki pontot, ha végig fegyelmezetten, koncentráltan tudunk futballozni.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Kállósemjénben már jól játszottunk, bízom benne, hogy a keret tagjainak túlnyomó többsége szombaton rendelkezésre fog állni, ebben az esetben bármi megtörténhet.

Vasárnap

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Tiszalök (10.)

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol abbahagytuk, ehhez mindent bele kell adnunk ezúttal is.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Három forduló óta alszunk, ideje lenne felrázni magunkat az álomból! Ha ezen a mérkőzésen, egy ilyen ellenféllel szemben nem akarunk bizonyítani, nem fogunk koncentrálni és foggal-körömmel küzdeni, akkor el kell gondolkodnunk, hogy miért is vagyunk itt egyáltalán. Én változatlanul bízom a csapatban. Továbbra is vallom, hogy bárki ellen van esélyünk, de csak akkor, ha tényleg ott vagyunk a meccsen – minden tekintetben.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 11 óra)

Nyíribrony (14.)–Biri (9.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Ha a hétvégén nem nyerünk, nagyon komolyan el kell gondolkozni a folytatásról!

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A héten, sajnos csak csütörtökön tudtunk edzeni, de az péntekig tartott, vasárnap pedig kiderül ez mire lesz elég!

Apagy (3.)–Nagykálló (6.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Hogy mennyire tett jót ez a kis pihenő, majd kiderül. Nem lesz egyszerű dolgunk, de hazai pályán a három pont megszerzéséért fogunk játszani.

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Ismét nehéz mérkőzés elé nézünk, át kell lépnünk a saját árnyékunkat, ha jó eredményt akarunk elérni.

Nyírbéltek (13.)–Rakamaz (7.)

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Szeretnénk lelkes szurkolóinknak örömet szerezni, így győztesen elhagyni a pályát, ami nem lesz egyszerű dolog.

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Sérültjeinkkel kiegészülve győzni szeretnénk, annál is inkább mivel javítani akarunk csapnivaló idegenbeli mérlegünkön. A hazai csapat javuló formát mutat, ezért nagyon nehéz dolgunk lesz.

Kállósemjén (2.)–Kálmánháza (11.)

Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője: – Tökéletes példája a múlt heti mérkőzés annak, hogy maximális koncentrációra van szükség minden alkalommal! A sikerért nagyon, de nagyon keményen meg kell dolgozni hétről hétre, nem lesz ez másként most sem! Mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A nyáron jelentősen átalakult és megerősödött egyesülethez látogatunk, amely eddig jól teljesít a szezonban. A találkozó esélyesei nem mi vagyunk, de meg soha nem küldtem úgy pályára a srácokat, hogy ne akarjunk pontot vagy pontokat szerezni. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, ismét olyan elszánt játékra lesz szükségünk, mint amit a Kótaj otthonában nyújtottunk. Jó pálya, jó ellenfél, remélhetőleg pontszerzés, és a akkor nem is kívánhatnánk szebb hétvégét!

Levelek (12.)–Kótaj (1.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Mityu még játszik?

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Az elmúlt tíz nap nem csak arra volt elegendő, hogy rendezzük sorainkat, hanem, hogy játékosaink felépüljenek. Teljes odaadással edzettünk a héten, és a győzelem reményében lépünk pályára.

Szabadnapos: Geszteréd

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .