Kattints a képre!!

Zakor János tövig tekerte a gólcsapot: a vajai csatár – a megye kettő Nyírerdő csoport utóbbi három fordulójában – tizenkét alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

Zakor János a góltermelés mellett párjával nagy eseményre készül Fotó: magánarchívum

Mindebből a csapat húzott hasznot, amely mindannyiszor győzött, így a tabellán ötödik helyére rakétázott. A huszonhat éves futballista a Ladányi TC ellen (3–1) egy góllal melegített a nagy sorozatra, a dombrádi fellépésen (1–8) hatszor, míg legutóbb, a Tuzsér elkalapálásakor (10–1) négyszer talált be.

– A szezon elején gyengén ment a játék, ennek egyértelmű magyarázata, hogy a tavaszi karantén alatt elhanyagoltam a futballt, az edzésmunkát, – gyakorolt önkritikát Zakor János.  Annyi mentségem azért van, hogy a munkahely mellett akadt más fontos tennivaló, ami egyszerűen elvitte az időt, és energiám sem maradt másra. Most pedig párommal várjuk kislányunkat, első gyermekünket, ő november végére „jelezte” érkezését: többen mondták már, hogy legalább egy Zakorral kevesebb lesz, aki az ellenfél kapuját ostromolja.

Nos ehhez annyit, Zakor János tesója, Gergő ugyancsak a vajai együttest erősíti, unokatestvére, Zakor Milán pedig a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő Nagydobos színeiben játszik.

– Nagy szerencsém van, sok szép gólpasszt kaptam a csapattársaktól, amit innen is köszönök. Az előző csonka idénynek én voltam úgymond a gólkirálya ebben a csoportban, na, felcsillant az esély valami hasonlóra: ahhoz képest, hogy három hete sehol nem tartottam, jelenleg már csak Iván Attila előz meg – utalt Zakor János záhonyi „kollégájára”, aki tizennégy gólt jegyez.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .