Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit játsszák hétvégén.

Remélhetőleg hasonló „manőverre” nem lesz szükség a hétvégén…. Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 10. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tuzsér (7.)–Újdombrád (4.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Mélyütés volt a vajai nagy különbségű vereség, de mint minden győzelemért vagy rosszul végződött mérkőzésért, ezért is csak három pont plusz vagy mínusz jár! Megpróbáltunk a keddi edzés előtt rendet tenni a fejekben és bízom benne hogy sikerült felrázni a csapatot! Az igazi sportemberek az ilyen mély „gödörből” is ki tudnak mászni és én bízom benne, hogy a csapatomat spor-t és futballszertő játékosok alkotják majd a hétvégén! Olyanok, akik tudnak egymásért és az egyesületért küzdeni! Erre nagyon-nagy szükségünk lesz, mert egy önbizalomtól duzzadó, nagyszerű formát mutató Újdombrád látogat hozzánk! Szikrázóan kemény összecsapásra számítunk szombaton!

Balla János, az Újdombrád edzője: – Valószínűleg duplán bizonyítani akaró a hazai csapattal találkozunk, de ezt a helyzetet megpróbáljuk a magunk javára fordítani.

Vasárnap

Szabolcsveresmart (15.)–Fényeslitke (12.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ennek az ősznek már lőttek. A következő meccseken már csak minimális célunk lehet, mégpedig az, hogy létszámban meglegyünk és tisztességes eredményeket érjünk el.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nekünk nem szabad lebecsülni egyetlen ellenfelet sem, mivel minden mérkőzés más, ugyanakkor a legutóbb nyújtott fegyelmezett teljesítmény bizakodásra ad okot.

Pátroha (6.)–Jéke (14.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A jékei csapat a hétvégén kapott egy kis motivációt, de mi is bízunk a sikeres folytatásban. Reményeim szerint a csapat maximális hozzáállást tanúsít ezen a mérkőzésen is.

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Még egyszer szeretném megdicsérni a játékosokat a hétvégi hozzáállásért és megerősíteni bennük, hogy ez akkor igazán értékes, ha rendszeresíteni tudjuk. Amennyiben ilyen mentalitással és még pontosabban játszunk továbbra is, akkor hiszem, hogy némi borsot tudunk törni a rutinos, jó erőkből álló pátrohai csapat orra alá.

Kék (9.)–Tiszakanyár (3.)

Fabók István, a Kék edzője: – Rendkívül nehezen éltem meg a Jéke elleni vereséget, de a játékosokat is nagyon megviselte. Sajnos, semmi építő, a mérkőzést a javunkra fordító dolgot nem tudtam kitalálni. Van még mit tanulnunk, mert a sztenderd dolgok nem mindenki ellen működnek. Sőt, túl egyszerű ez a játék ahhoz, hogy ne mindig a bonyolultabb, sztereotip megoldásokat keressük. A bűvös kockát kirakni sem becsukott szemmel kezdjük el tanulni. Ezért lesz szükség a hétvégén az éles látásunkra és a józan paraszt eszünkre, na meg a meccs utáni házi pálinkámra is!

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A rapszodikusan szereplő Kékhez látogatunk a hétvégén. A keskeny pálya nem nekünk kedvez, ezért minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontot, illetve pontokat akarunk szerezni!

Őr (11.)–Záhony (1.)

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Bajnokesélyes csapat látogat hozzánk, nehéz dolgunk lesz, de bízom a meglepetésben…

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Sajnálom, hogy vasárnap nem sikerült lejátszani a mérkőzést és a fiúk arcán is ezt láttam. Bízunk benne, hogy még egy ilyen nem fordul elő, bár zárójelben megemlíteném, ha egy csapat nem áll ki hasonló okok miatt, mint tette a Mada, a következő szezonban is jöhetnének ők. A tisztesség úgy gondolom, ezt kívánja! Pláne, hogy meg sem próbálták ifistákkal feltölteni a keretet, pedig megoldható lett volna. Sajnos, nem az első és nem a második volt ez ellenünk, de nem csak az ő részükről. A visszavágón, persze életük meccsét akarják játszani! Őrben nem egyszerű nyerni, de mi azért megpróbáljuk. Bízunk benne, hogy mindenki bevethető lesz és sikerül szép eredménnyel hazatérnünk.

Nyírmada (10.)–Vaja (5.)

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Úgy gondolom, teljes létszámban ki tudunk állni ezen s mérkőzésen, egyben mindent el fogunk követni, hogy megszorítsuk a jó formába lendült vajai csapatot.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Már a legutóbbi mérkőzés után szóba került a madai rangadó, én még új fiú vagyok itt, de azt látom, hogy presztízsmeccsre készülhetünk. A heti edzéseken arra törekszem, hogy a jó formát megőrizzük.

Dombrád (16.)–Nyírkarász (13)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Úgy érzem, mindkét csapat nagyon örülne a három pontnak, talán az egyik megszerzi…

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A két csapat az elmúlt években meghatározó tagja volt a bajnokságnak, rendre dobogós helyezésekért küzdött, na, ez most nem igy van. Hogy ki lábal ki először a gödörből nem tudom, de azt igen, hogy mi, sajnos nagyon mélyen tudásunk alatt teljesítünk hétről hétre!

Ladányi TC (8.)–Gergelyiugornya (2.)

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Újabb nehéz ellenfél vár ránk, mindent meg fogunk tenni a pontszerzés érdekében.

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Ezt a litkei vereséget nehezebb megemészteni mint a Záhony ellenit! A korai kiállítás nagyon megnehezítette a dolgunkat, most is az a véleményem, nem is a 11-es ténye a vitatott, hanem, hogy egyből pirosat adott a spori, pedig a szabály ebben az esetben mást mond… De a vereségtől is jobban fáj, hogy Csordás Attilát hosszabb időre elvesztettük! De most felesleges búslakodni, itt a következő feladat a Ladány ellen: edzőmeccsen nyáron parázs meccset játszottunk velük, most is hasonlóra számítunk, de mindenképpen nyerni szeretnénk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .