Kattints a képre!!

Ontja a gólokat Nagy Patrik: a Napkor tizenhét éves futballistája a megye három Nyírség csoport eddig lecsengett hét fordulójában kereken húsz „dugót” rámolt be az ellenfeleknek.

Nagy Patrik nagyon beindult: húsz gólt szerezve segítette a tabella élére a Napkort Fotó: magánarchívum

A tabella élén nyomuló Napkor – amely az ugyancsak tizennyolc pontot szerzett Ófehértót jobb gólkülönbséggel előzi – egyébként sem aprózza: az együttes negyvennégy gólt hintett, ennek csaknem felét a Nagy Patrik szállította. Aki a vonatkozó listán máris jelentős előnnyel, kilenc góllal áll jobban, mint az egyaránt tizenegy találatnál tartó Budai Róbert (Bogát 2000), Papp János (Kisléta) duót.

– A szezon előtt tudtam, hogy sokszor kerülök majd helyzetbe, mert jó csapatunk van, azt, persze nem gondoltam, hogy ennyire fog sülni – magyarázta „bizonyítványát” Nagy Patrik. A napkori titán egyedül az Ófehértó ellen elbukott rangadón nem vette be a kaput, de legutóbb például ötször is beköszönt a Nyírcsászárinak. – Most pedig már szeretnék gólkirály lenni! Van még négy meccs ősszel, azon leszek, hogy minél többször betaláljak, de ez egyre nehezebb lesz. Szerintem már készülni fognak rám, éppen ezért fizikailag fejlődni kellene, erre ráfekszem a télen, mivel főleg itt a megye háromban a védők azért keményen odalépegetnek. A lábamat olyan szinten megtaposták nemrég, hogy szerintem két évig látszani a nyoma. De mindegy, nem számít, csinálom, komolyan veszem a focit: szeretnék egyszer magasabb osztályban is játszani, sajnos, itt helyben erre nem sok remény van… Mindenesetre köszönöm Szűcs Györgynek, hogy kiskorom óta foglalkozott velem, és a csapatnak az eddig segítséget, nélkülük nem lehetnék ennyire eredményes.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .