Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport 10. fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A zöld mezes vámosoroszi csapat szombaton a Csengersima elleni rangadón igyekszik elhárítani a kapura leselkedő veszélyt Fotó: Tukacs Nikolett

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 10. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Szatmárcseke (7.)–Kocsord (12.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Szombaton megint egy olyan csapat ellen játszunk, amely érzésem szerint a játékoskeret alapján jobb helyen is állhatna. Ugyanakkor, ha szeretnénk elérni céljainkat, itthon meg kell szerezni a három pontot, hogy ne hátra tekingessünk, sokkal inkább előre a tabellán.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Tartom a hétvégi nyilatkozatomat, súlyos képességbeli problémákkal küzdünk. Mi egy olyan csapat vagyunk, amely hol volt, hol nem volt, mint a mesében…

Vámosoroszi (3.)–Csengersima (2.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi edzője: – Hazai veretlenségünket igyekszünk majd megőrizni a jó erőkből álló Csengersima ellen!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Sajnos, a távolságon kívül minden egyéb területen a legtávolabb áll tőlünk a vámosoroszi csapat… Ettől függetlenül, jó meccseket szoktunk játszani, felelőtlenül ígérni nem szeretek, de annyit elárulhatok: a három pontért megyünk!

Nyírbátor (1.)–Nyírcsaholy (10.)

Unchiás Rémusz, a Nyírbátor edzője: – Egy csapatot sem szabad lebecsülni, ráadásul a Csaholy alighanem jobb csapat annál, amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, éppen ezért, teljes erőbedobással, koncentráltan kell játszani.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – A bajnoki cím várományosához utazni nem éppen a legkönnyebb feladat. De bízom játékosaimban, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy emelt fővel jöhessünk le mérkőzés után a pályáról.

Vasárnap

Ópályi (11.)–Nábrád (13.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Két hetet már pihentünk, remélem, folytatni tudjuk a bajnokságot. A Nábrád helyezése nem altathat el bennünket, hiszen láthatjuk, bárhol bárki ellen tud mérkőzést nyerni.

Végh András, a Nábrád edzője: – Vendéglátóink sem szerepelnek túl fényesen a bajnokságban. Bár nem ismerem a mostani ópályi csapatot, hiszem, hazai pályán ők is a három pont megszerzése érdekébe fognak küzdeni. Megpróbálunk nagyot dobbantani, mert szeretnénk már elmozdulni a kiesőzónából!

Hodász (4.)–Tisztaberek (8.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Nincs más hátra, mint előre! A múlt heti mérkőzést el kell felejteni, a cél pedig a győzelem!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünknek jót tett a hosszú tavaszi szünet, mert lényegesen eredményesebben szerepel, mint az előző években, mi viszont gyengébben muzsikálunk. De bízom abban, hogy végre már lesz egy olyan meccsünk, amelyen harcosan és jól fogunk játszani.

Milota (14.)–Sonkád (15.)

Elek László, a Milota edzője: – Szerintem Bandinak ezen meccsen nem kell motiválni a játékosait, mivel jól ismeri egymást a két csapat. Éppen ezért félek ettől a mérkőzéstől, mert a mostani helyzetünket tekintve sokkal nehezebb lesz ez a párosítás, mint azt várják a kívülállók és nem kell egy legyintéssel elintézni a három pont sorsát, hogy biztosan győzünk. Nem gondoltam a szezon elején, hogy mire elérkezünk ide, ennyire lesüllyedve várjuk ezt a baráti találkozót, amely már sorsdöntő is egyben. Csak a fiúkon múlik minden, hogy akarnak-e maradni ebben az osztályban vagy mégsem, mert akkor győzni kell.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Bárki bármit mond, szerintem jó csapat a Milota, amely a legjobbakkal is képes szoros meccsek játszani. Na de, meg fogunk tenni mindent, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Nagydobos (6.)–Nyírvasvári (5.)

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Fordulóról fordulóra a nyírbátori csapat elleni súlyos vereség okozta sokkból kilábalni próbáló ellenfelekkel találkozunk. Most sem lesz ez másként, de mivel múlt héten mi is botlottunk, hazai pályán csak a győzelem elfogadható a szimpatikus vasváriak ellen.

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári edzője: – A hétvégén elszenvedett csúfos vereség után megint egy jó csapat otthonába utazunk. Ha az élmezőnyben akarunk maradni nem érünk rá a sebeinket nyalogatni, minél hamarabb el kell kezdeni pontokat szerezni.

Szabadnapos: Encsencs

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .