Kattints a képre!!

Egy biztos lábú tizenegyesrúgó futballista kincset ér minden csapatnál: a Mátészalka is becsben tartja Magyari Mátét, aki emberemlékezet óta nem packázott el büntetőt.

Magyari Máté, a mátészalkai tizenegyes-specialista Fotó: tudósítónktól

A huszonöt éves mindkét szélen bevethető hátvéd a Nyírmeggyes elleni megye egyes bajnokin is bevarrta a második félidőben megítélt „tizit”, a Szalka pedig 5–2-re kalapálta el a vendég brigádot. Na ja, miként a lefújás után Botos „Piri” Alexandru edző megpendítette, a mérkőzés előtti héten érezte az erőt „fiaiban”, akik nem cáfoltak rá. Igaz, ami igaz, az elmúlt szezonok keservei után a szatmáriak – kilenc forduló után – betonbiztos tagjai az élmezőnynek: dacára, hogy előző három fellépésük során két balszerencsés vereség is becsúszott.

– Két éve rendszeresen én rúgom a 11-eseket, még egyet sem hagytam ki bajnokin, nem számoltam, talán hatot lőttem be ebben az időszakban – taglalta Magyari Máté. – Szeretem ezt a fajta felelősséget, amikor odaállok, nem filózom különösebben, lekopogom, eddig bevált. Az is tény, kifejezetten biztatóan ment az edzés a csapatnak, mondta is Piri, formában vagyunk: mindenki odatette magát, tényleg benne volt a levegőben, hogy jól sülhet el a meccs. Hál’ istennek bejött. Tudom, sokan kérdezik, mitől szerepelünk ilyen eredményesen: hát, van egy jó vezetőség, egy jó edzőnk, a csapat pedig baráti társaságot alkot. Nincs olyan, hogy valaki magában üldögél, mindent közösen csinálunk. Nem járunk a fellegekben, de az biztos, szeretnénk most már olyan szezont futni, amikor nem kell a végén izgulni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .