Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizennegyedik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A sényői csapat Tiszaújvárosban lépett pályára Fotó: tudósítónktól

A jól futballozó sényőiek a fiatal Páll Zsombor góljával az első félidő derekán szereztek vezetést Tiszaújvárosban, amire a szabolcsi együttes korábbi játékosa, Kristófi Sándor büntetőből válaszolt még az első félidőben. A szünet után sorjáztak az események: a vendégek két tizenegyest hibázva is kiharcolták a győzelmet, midőn 3–1-re vezettek, az Újváros pedig már csak kozmetikázni tudott a különbségen.

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. – kétgólos hátrányból fordítva – nyert a sereghajtó Mezőkövesd II. elleni mérkőzésen.

NB III.: Keleti csoport, 14. forduló

Tiszaújváros–Sényő-Carnifex 2–3 (1–1)

Tiszaújváros, 200 néző, v.: Muhari. Sényő: Gagyi S. – Hadházi D., Fenyőfalvi D. (Lakatos L.), Szokol Zs., Boros D., Farkas M., Lizák B. (Fabu M.), Schmidt P. (Molnár M.), Páll Zs. (Kapacina K.), Kapaciba V., Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kristófi S., Benke N., illetve Páll Zs., Lizák B., Kapacina V.

Imrő László: – Izgalmas, jó mérkőzés volt, remek irammal a mély talaj ellenére! Helyenként jól játszottunk főleg az első félidőben, a folytatás inkább a küzdésről szólt. Úgy érzem, a kialakított helyzeteink és az első félidőben rúgott kapufánk miatt talán egy picivel közelebb álltunk a győzelemhez! Le a kalappal a két csapat előtt, hiszen a nehéz körülmények dacára színvonalas meccset vívott.

Kisvárda Master Good II.–Mezőkövesd II. 3–2 L0–2)

Kisvárda, 100 néző, v.: Somogyi S. Kisvárda II.:  Perehanec – Avetiszjan (Himics, 54.), Vass O., Sikorszki (Riznicsnko, 75.) , Lakatos Cs. – Atamasz, Szőr (Bíró R., 87.) – Szentes D. (Czérna, 87.), Mihalik, Camaj – Horváth Z. Edző: Szabó Balázs.Gól: Horváth Z. (74.), Atamasz (79.), Camaj (81.) illetve Szerderov (5.), Seres (23.)

Szabó Balázs: – Nagy fegyverténynek tartom, hogy megtudtuk nyerni ezt a mérkőzést kétgólos hátrányból. Bár az első félidő után sem érdemeltük meg, hogy vesztésre álljunk, hiszen legalább annyi helyzetünk volt mint az ellenfélnek. Szünet után végig domináltunk, sorra dolgoztuk ki a ziccereket, de az ellenfél kapusa többször is bravúrral védett, illetve a labda többször is végig gurult a gólvonalon. A legfontosabb az, hogy sikerült megszerezni az első győzelmünket hazai pályán. Gratulálok a csapatnak!

Elek Norbert: – Gratulálok a Kisvárdának! A második félidő alapján megérdemelten nyert. Sejtettük, hogy a második félidőben “el fogunk fogyni”, és sajnos nem is tartott ki az előnyünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .