Kattints a képre!!

Ismerősöktől hemzsegő ellenfél jut az NB III. Keleti csoport tizennegyedik fordulójában a Sényő-Carnifex számára, amelynek a táblázaton éppen mögötte tanyázó, hetedik helyen táborozó Tiszaújváros otthonában lesz jelenése vasárnap.

Gerliczki Máté (középen) a meccs közben ellenfél lesz, mindazonáltal a barátság marad a sényői edzőpáros tagjaival Fotó: magánarchívum

Gerliczki Máté, a borsodi együttes edzője mellett jó néhány olyan futballista „jön szembe”, akik erős szabolcsi kötödéssel bírnak, kérdés, persze, közülük mennyien kapnak lehetőséget a mérkőzésen.

– Hasonló stílusú csapatok találkozója következik: több volt sényői játékossal a hazai oldalon, illetve több korábbi tiszaújvárosi futballistával sorainkban – világított rá az összecsapás egyik érdekes tényezőjére Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Magunk részéről, legutóbb az utolsó utáni pillanatban szereztük meg a három pontot a debreceni fiatalok ellen. Az újvárosiak talán még ennél is nagyobb bravúrt hajtottak végre az elmúlt hétvégén a BVSC ellen, amelyet idegenben győztek le. Sajnos, itt is, ott is sok a probléma, mindennek dacára bármilyen összeállításban is lép pályára a két csapat, biztosan jó mérkőzés lesz!

Ugyanakkor a Kisvárda II. – a huszadik pozícióban posztoló, sereghajtó – Mezőkövesd II. ellen lép színre saját otthonában (kezdés: vasárnap, 14.30)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .