Kattints a képre!!

A pálya rossz állapota miatt Szakolyban rendezik vasárnap a Balkány–Újfehértó megyei első osztályú mérkőzést.

A balkányi pálya helyett Szakolyban lesz „otthon” Mirgai László együttese az Újfehértó elleni bajnokin Fotó: facebook/balkányseszurkolóioldal

Péntek délután U14-es bajnoki találkozó lett volna a balkányi létesítményben, de a talaj olyannyira felázott, hogy a játékvezető alkalmatlannak ítélte játékra. Mindez lépésre sarkalta Obsitos Norbertet, a házigazda egyesület elnökékét, aki azonnal felvette a kapcsolatot az Igazgatósággal a helyszínváltozás érdekében, majd sikerült villámgyorsan megállapodni Matévi Csaba, újfehértói „elnökkollégával” is. A mindenki részéről tapasztalt készséges hozzáállás eredményeként a meccset nem kell elhalasztani, vasárnap az eredeti időpontban (kezdés: 14 óra) megrendezik – csak éppen Szakolyban.

Miként a kilencedik forduló beharangozójában, csütörtökön jeleztük: a Vásárosnamény–Csenger összecsapást ugyancsak semleges helyszínen, Tarpán rendezik szombaton (14 óra)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .