Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Ászok, ha találkoznak: az apagyi Márton István (balról) és a geszterédi Balázsi Péter a legutóbbi fordulóban „futott össze” Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 9. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tiszalök (9.)–Nyírbéltek (14.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Legutóbbi két hazai mérkőzésünket elveszítettük a Kótaj és a Semjén ellen. Bár nem velük kell versengenünk, mégis fájó volt mindkettő. Ezúttal ismét nyerni akarunk hazai közönség előtt.

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Ha azt az akaratot és küzdőszellemet, ami a csapatot jellemezte az előző mérkőzésen meg tudjuk ismételni, ebben az esetben úgy gondolom, lesz esélyünk akár a három pont megszerzésére is.

Vasárnap

Nagykálló (6.)–Nyíregyháza Spartacus II. (5.)

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Bármi megtörténhet…

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az idegenbeli szereplésünk eddig elmarad a várakozástól, a hétvégén ezen változtatni akarunk.

Biri (8.)–Apagy (3.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Az egyik legjobb formában lévő csapat érkezik hozzánk, csupa jó focistával! De jó lenne most már úgy játszani egy ilyen komoly csapat ellen egy jó meccset, hogy a végén a pontjaink száma is nő!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Minden meccsre úgy készülünk, ahogy illik, ezúttal sincs másként. A hazaiak otthon veszélyesek, gólképesek, így nehéz mérkőzésre számítok. Jó formában vagyunk, rengeteg gólhelyzetet alakítunk ki, remélem hétvégén is így marad és három ponttal távozunk!

Geszteréd (10.)–Nyíribrony (13.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Az elmúlt vasárnap nagyon kellemes ellenfél voltunk, viszont a Nyíribrony ellen az ellenkezőjét kell bizonyítanunk ahhoz, hogy megszerezzük a számunkra nagyon fontos győzelmet.

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Alapvetően minden egyes megszerzett pontra nagy szükségünk van, reménykedünk, hogy nem távozunk üres kézzel.

Kálmánháza (11.)–Levelek (12.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Egyre erősebbek vagyunk csapatként, mindenki keményen gürizik egymásért, nincsenek egyéni öncélú érdekek. A legutóbbi két mérkőzésünk jól sikerült, ennek ellenére a helyen kezeljük ezeket. Ugyanakkor azt az önbizalmat, amit adnak, szeretnénk a pályára most is kivinni es megdolgozni a sikerért. Szeretnénk olyan lenni, mint a jó szél, ami elfújja a Levelek nótáját!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Menekülés előre!

Kállósemjén (2.)–Nyírlugos (15.)

Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője: – Egy újabb hazai mérkőzés következik, melyen nem foglalkozhatunk ellenfelünk tabellán elfoglalt pozíciójával! Nekünk maximális koncentráció mellett a saját játékunkat játszva kell begyűjteni a három pontot!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A Semjénnel mindig jó meccset szoktunk játszani, bízom abban, hogy most is valami hasonló történik.

Rakamaz (7.)–Tiszavasvári (4.)

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Lendületben lévő, erős csapat érkezik hozzánk, hazai pályán viszont mindenképpen győzni szeretnénk.

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Az utóbbi hetek eredményes játéka után bizakodva érkezünk Rakamazra. Tudjuk, hogy a hazaiak meghatározó játékosai fognak visszatérni a pályára, ezért is számítok piszok nehéz mérkőzésre.

Szabadnapos: Kótaj

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .