Kattints a képre!!

Bodzásékat nem vitték be a málnásba, sőt, ők aratnak. A tiszateleki futballcsapat ugyanis hat forduló után vezeti a megye három Szabolcs csoport tabelláját.

Lelt József (jobbról) és elválaszthatatlan cimborája, Papp Zsolt egyaránt a tiszateleki csapatot erősíti Fotó: magánarchívum

Nyáron csoportot váltott Bodzás Sándor edző legénysége, amely a rétközi „ligából” került át a távolságok miatt neki jobban fekvő bajnokságba, ahol öt fellépésből négyet megnyert, egy bukta rontja a statisztikát. Ja, és szabadnapos is volt már, ami lényeges, mivel – az általános körbeverés miatt – a mezőny meglehetősen sűrű: a nyolcadik Ramocsaháza is lőtávolon belül, négy pontos hátrányból követi az éllovast.

És, persze, nem csupán a csoport új a Tiszatelek számára, egy spíler is érkezett a nyitány előtt, akivel kincsre leltek.

– Nyáron, az átigazolási időszak utolsó utáni percében, Fabók Pista barátom invitálására igazoltam Tiszatelekre, ő ott lakik – lebbentette fel a fátylat szerepvállalásáról Lelt József. –  Először mindenki megmosolygott, hogy ez is az utcák-terek bajnokságába igazolt, ahol arra a kapura viszik, amely közelebb van, de megnyugtatok mindenkit, itt is labdával meg ésszel játsszák ezt a szép játékot. Örülök, hogy ötvenhárom évesen még tudok játszani igaz, már csak menni tudok, jönni már nem nagyon… Minden nap ajándék, de a vasárnapi meccsdrukk még nagyon hiányzik. Jó társaság a miénk, meggyőződésem, hogy megye kettőben is ott lennénk a közepe körül. Ötször sikerült betalálni, ennek örülök, cikiznek is többiek, hogy milyen gólokat tudok rúgni, de mondom nekik: mindegy alá, fölé, csak gól legyen. Különben meg nem berúgni nehéz, hanem ott járni….

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .