Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Borza László, a Bakta edzője már azt fürkészi, mire lesz képes csapata az Ecsed elleni hazai meccsen Fotó: Bodnár Zsolt/háromhatárhírei.hu

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 9. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Mátészalkai MTK (4.)–Nyírmeggyes (10.)

Botos Alexandru, a Mátészalka edzője: – Jó erőkből álló Nyírmeggyes látogat hozzánk, ugyanakkor mi úgy készülünk, hogy a pontokat itthon tartsuk.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Csenger (6.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Két várakozáson felől szereplő csapat találkozik hétvégén, félő, hogy az időjárás nagyban befolyásolni a mérkőzés kimenetelét, de reméljük a legjobbakat.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Ezen a meccsen egyértelműen a hazai csapat az esélyes, nekünk nincs veszteni valónk, nyugodtan készülünk, ettől függetlenül odatesszük magunkat.

(A mérkőzést Tarpán rendezik)

Nyírgyulaj (5.)–Gyulaháza (14.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Hazai pályán eddig nem szerepeltünk valami fényesen, ezúttal mindenképpen meg akarjuk szerezni a három pontot.

Baktalórántháza (13.)–Nagyecsed (7.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A múlt héten egy más dimenzióban futballozó tarpai csapattal játszottunk, ezúttal pedig egy szintén nagyon erős Nagyecseddel szemben lépünk pályára. Úgy gondolom, jelen helyzetben felesleges fogadkozni, a gyepen kell bizonyítani!

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A kupamérkőzésen már sikerült Baktán nyerni, ezt szeretnénk megtenni bajnokin is, annak ellenére, hogy sajnos, eltiltás és sérülések hátráltatnak minket.

Kemecse (16.)–Nagyhalász (12.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Ha ott folytatjuk, ahol Mándokon a második félidőben abbahagytuk, akkor a siker nem maradhat el.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – A három pont megszerzésének reményében lépünk pályára, ami azért nem lesz egyszerű feladat.

Vasárnap

Ibrány (8.)–Mándok (9.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Tudom, milyen játékosok alkotják a keret, kiváló emberek és rendkívül jó futballisták, ezt már többször bebizonyították. Én nagyon bízom bennük, most az a legfontosabb, hogy ők is bízzanak magukban és akkor sikerrel zárhatjuk a jó erőkből álló Mándok elleni meccset.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Nagyon jól zártuk az elmúlt hetet, a képlet egyszerű: szeretnénk folytatni a jó sorozatot.

Balkány (11.)–Újfehértó (3.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Sosem rejtettem véka alá azt a véleményemet, hogy az Újfehértó fiatal, tehetséges játékosokból álló csapat, amely valóban futballozik. Helyzetünk a legutóbbi mérkőzéshez hasonló: változatlanul sok sérült a keretben, de bízom a srácokban. Annál is inkább, mert az elmúlt időszakban bizonyítottak, így most is mindent meg fogunk tenni a pontszerzés érdekében, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Először is gratulálni szeretnék Mirgai mesternek, mert az eredmények magukért beszélnek, mióta munkába állt, így biztos vagyok benne, hogy küzdelmes, harcos meccs vár ránk. Jó sorozatban vagyunk mi is, az előző mérkőzésen már a helyzetek száma és a játék is biztató volt, ezért kellő önbizalommal várjuk a hétvégét.

Fehérgyarmat (15.)–Tarpa (1.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Szeretnék gratulálni a leendő ellenfélnek az eddig szerepléshez. A térségünknek egy kuriózum lenne, ha jövőre NB III-as meccseket is láthatnánk, ehhez minden feltétel adott Tarpán. Amíg nálunk a meccs előtt egy órával lehet kezdőt hirdetni, nincs értelme esélyekről beszélni sem.

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Egy ilyen mérkőzésre szerintem nem szükséges külön motiválni a fiúkat. Nem téveszt meg a minket a csapatok tabellán elfoglalt helyezése, tudjuk, nehéz mérkőzésre számíthatunk, de mindent megteszünk a siker érdekében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .