Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit játsszák hétvégén.

Senki nem állíthatja, hogy a megye kettő Nyírerdő csoportban ne adnának a látványra a csapatok, imhol a példa a Gergelyiugornya–Nyírkarász mérkőzésről Fotó: Balogh Zsolt/hátomhatárhírei.hu

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 9. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Vasárnap

Záhony (2.)–Nyírmada (8.)

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Úgy gondolom, nem lenne igazságos pálcát törni senki feje fölött, mert rosszabb napot fogott ki a megszokottnál. Különben is, hétvégén máris itt az lehetőség a javításra! Nagyon hosszú még a bajnokság és amatőr csapatként figyelnünk kell arra is, hogy bár edzeni nem tudunk annyit, mint kellene, de minden játékosom átérezze, hogy együtt örülünk, együtt szomorkodunk, együtt edzünk, mert közös a célunk és egymásért felelősséggel tartozunk. De remélem, ezt nem csak a játékosok gondolják így!

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Elfogytunk rendesen… Eltiltások és sérülések miatt egyelőre azt sem tudnám megmondani, milyen összeállításban fogunk pályára lépni. Meglátjuk, ilyen előzmények után mire leszünk képesek.

Tiszakanyár (3.)–Őr (9.)

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Fiatal, jelenleg a középmezőnyhöz tartozó, masszív őri látogat hozzánk hétvégén. Nehéz talajon nehéz mérkőzésre számítok, de hazai pályán az elsődleges célunk a győzelem megszerzése. Ehhez megfelelő hozzáállásra és maximális koncentrációra lesz szükség.

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Jó csapat otthonában lépünk pályára, ami előrevetíti, hogy oda kell tennünk magunkat, de reménykedünk, hogy meglepetést szerzünk.

Jéke (14.)–Kék (7.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Jó formában lévő csapat látogat hozzánk, viszont reméljük az ablakzsiráfot most elfelejtik elhozni… Hazai pályán a győzelemre kell törni, mely az elmúlt meccseken mutatott hozzáállással, egy-két hiányzó visszatérésével talán meglehet.

Fabók István, a Kék edzője: – Jékén utoljára akkor jártam, mikor még a rubel erős volt, a cigi alanyi jogon járt, a gázolaj meg hát, minden kertben folyt a csapról. Akkor még szerintem sokan csattogós lepkével játszottak, vagy a Vimes dobozt rugdosták két földre rakott jambóra! Emlékszem valaki hozott két deci valami rettenet áfonya pálinkát, talán Erdélyből, ami a mai napig nem fogyott el, még mindig van belőle. Lehet viszek belőle a srácoknak is, mert úgy gondolom, aki mer, az nyer.

Szabolcsveresmart (15.)–Pátroha (6.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A következő két hazai meccsen remélem, legalább négy pontot szerzünk. Tudom, mindjárt a hétvégi meccs necces lesz, de hátha…

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Minden mérkőzésre egyformán kell készülni, nem számít a tabellán elfoglalt helyezés. Jelenleg jó irányba haladunk, ezen az úton szeretnénk tovább haladni.

Nyírkarász (12.)–Ladányi TC (10.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Két rossz formában lévő csapat meccsén mi szeretnénk hamarább kilábalni ebből a negatív szériából, ami nehéz lesz, mert eltiltás, sérülés nehezíti dolgunkat, de a három pont megszerzésére törekszünk.

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Alig vagyunk, ráadásul az utóbbi időben minden labda kifelé pattan. Sok probléma sújt minket, remélem, leszünk tizenegyen és le tudjuk játszani a mérkőzést…

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Újdombrád (4.)–Dombrád (16.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Sok szép emlék fűz a dombrádi focihoz, de most részemről az újdombrádi csapat sikeres szereplése az első, ezért mindent el fogunk követni szurkolóink kiszolgálása érdekében.

Tóth János, a Dombrád edzője: – A következő három meccsen a tisztes a helyállás a cél, így Újdombrádon is.

Vaja (5.)–Tuzsér (11.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – A Tuzsér nehéz diónak ígérkezik, és ha olyan lazán védekezünk, mint legutóbb, nem is fogunk nyerni. A középpályás védekezés javításán dolgozunk a héten.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre készülünk vasárnap. Mivel a hétközben elmaradt mérkőzést is pótolunk, ezért lényeges szempont a megfelelő regenerálás és a játékosok frissességének megőrzése! Ha ezeket a dolgokat sikerül megvalósítani és alkalmazkodunk a vajai pálya „talajához”, akkor meglepetést is okozhatunk a hazaiaknak!

Fényeslitke (13.)–Gergelyiugornya (1.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Az előző két meccsen jókora pofonokat kaptunk, a hétvégén pedig az éllovast fogadjuk. Nincs veszteni valónk, a tisztes helytállás a cél.

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Nagyon kemény öt fordulón vagyunk túl, amit négy győzelemmel és egy vereséggel zártunk, úgy gondolom, ez vállalható teljesítmény a csapattól! De itt a következő mérkőzés a Fényeslitke ellen, amely egyáltalán nem lesz könnyű feladat. Nem szabad senki lebecsülni ebben az osztályban, főleg, ha idegenbe játszunk, mert abból csak baj lenne! Mándi Lacika összeszedett egy sérülést a Karász ellen, remélem vasárnapig felépül, mivel szeretnénk folytatni a jó szereplésünket!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .