Kattints a képre!!

Nagy Lajos kivonta magát a futball világából, a korábbi nagyhalászi „Lali király” egyik utolsó dobásaként olyan játékost faragott Horváth Márkból, aki időközben a megyei első osztályú csapatban mocorogva csipkedi magát.

Horváth Márk (jobbról) igyekszik megragadni a lehetőséget Fotó: Bodnár Zsolt/háromhatárhírei.hu

Jóllehet, a húsz esztendős védekező középpályásra – dacára ifjú korának – rájárt a rúd: a közelmúltban kés alá kellett feküdnie, ráadásul a baj nem járt egyedül…  De minden gyötrelmet kibírva immár zsinórban harmadik bajnokin kapott helyett a halászi kezdőben, melyeken tíz pontot „termelt”, vagyis veretlen maradt az együttes.

– Volt egy súlyos sérülésem csaknem két éve, akkor a jobb bokámat műtöttek, három hónap kimaradt, majd a bal bokámat kellett begipszelni, idén januárban kezdem el újra a felnőtt kerettel edzeni – sorolta megpróbáltatásait Horváth Márk, aki védekező középpályásként vethető be. –  Előtte párhuzamosan játszottam az ifiben is, nyáron pedig végleg a „nagyokhoz” hívtak: nincs miért mellébeszélni, a sok sérülés miatt került előtérbe a szereplésem a mérkőzéseken, én pedig igyekszem megragadni a lehetőséget, bizonyítani, hogy számíthatnak rám. Szokom még a légkört, de a csapattársak sokat segítenek, biztatnak, a nagyobb iram következményeként elsősorban a gyorsabb gondolkodásban kell fejlődnöm, aztán hátha alakul valami…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .