Kattints a képre!!

A vak is láthatja, ez a Hodász már nem ugyanaz a csapat, amelyet az előző szezonokban olykor cipóra vertek és rendre a kiesés megúszásért brusztolt.

Vass Richárd (10) a Hodász gólvágójává lépett elő Fotó: tudósítónktól

Nagyot fordult a világ: a megye kettő Kelet-Magyarország csoportban szereplő együttes hét forduló után harmadik a tabellán, eddigi fellépései közül egyetlen egyet bukott el. Legutóbb a Nábrádot kalapálta el 6–2-re idegenben, a három gólt hintett Vass Richárd hathatós közreműködésével.

– Sikerült nyáron egy-két új fiút megfűzni, hogy ide jöjjenek, velük egyértelműen jól jártunk – nyomatékosította a az őszi szezonban hét gólnál tartó Vass Richárd. – Ideje volt már feltámadni, de van még mit csiszolni, mert ennél is jobbak is lehetünk, azt mondom: ha nem leszünk benne az első ötben ezzel a csapattal, nem is tudom mi lesz… Én eddig nem számolgattam, aztán megnéztem a szövetség adatlapját: 204 meccsen 205 gólom van, jó lenne tartani a mérkőzés per gól átlagot, akkor már nagy baj lehet. Talán egyszer még a gólkirályi címre is ráhajtok!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .