Kattints a képre!!

Zsinórban három győzelem után most jó futballistának lenni Balkányban. A megyei első osztályú futballegylet túlélte a szezon elejének gyötrelmeit, időközben pedig a tabella középmezőnyébe rakétázott.

Kóka Sándor bírja a gyűrődést a „nagyok” között Fotó: tudósítónktól

Mégpedig jó néhány ifjú titán harcba dobásával: a tizenkilenc esztendős Kóka Sándor például szabályszerűen bejátszotta magát az együttesbe. A Grund-Focisuliban pallérozódott védekező középpályás – rövid rétközberencsi kalandot követően 2020 február derekán – egy szürke téli napon igazolt a Balkányhoz, ami a jelek szerint fényes döntésnek bizonyult.

– Olyan sorsolásunk volt az őszi idény kezdetén, hogy kevés jóra számíthattunk, kizárólag élcsapatokkal játszottunk, a legutóbbi három forduló viszont már az elképzelésünk szerint alakult – utalt Kóka Sándor a Bakta, a Fehérgyarmat, majd szombaton a Kemecse ellen megnyert összecsapásokra, melyekből kétszer idegenben húzta be három pontot a Balkány. – Korai bármit mondani, de úgy néz ki, helyes irányba haladunk, ha pedig felépülnek a sérült játékosok még jobbak leszünk. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ide kerültem, mert jó a társaság és sokat számított, hogy hamar megkaptam a lehetőséget. Viszonylag gyorsan felvettem a ritmust, belerázódtam, hogy a megye egyben keményebbek párharcok, nagyobb a felelősség. Igyekszem mindig a legtöbbet kihozni magamból, mert szeretnék feljebb lépni, de először itt kell bizonyítani!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .