Kattints a képre!!

A megyei harmadosztály Szamos csoportban rendezett Csengerújfalu–Túristvándi (4–7) bajnoki összecsapáson két súlyos sérülés történt.

Az eszméletét vesztő Zámbó Imre (balról) szakszerű segítségben részesült Fotó: tudósítónktól

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a találkozó főszereplői, a sporik, a futballisták és a vezetők, kiegészülve a szakszolgálattal tették, amit hasonló helyzetbe tenni kell, emberségből példát mutatva.

– Sportszerű meccset játszottunk, mégis történt két sajnálatos sérülés… – számolt be a részletekről Tukacs László, a Túristvándi edzője, leginkább mindenese. – A hazaiak egyik játékosa lábtörést szenvedett, csatárunk, Zámbó Imre, vagyis Jimi egy ütközés után elvesztette az eszméletét, mentő vitte a kórházba. Szeretném megköszönni a játékvezetői hármas mindkét esetben történt szakszerű és gyors intézkedését! Molnár István, Varga Zoltán és Liszák Barna segítségnyújtásból jelesre vizsgázott. Köszönet illeti a csengerújfalui csapat vezetőjét, Bulyáki Sándort és a játékosokat a pozitív, segítő hozzáállásért! Szeretném megköszönni a környékbeli sportvezetők érdeklődését, együttérzését, a mentősök és a mátészalkai kórház dolgozóinak a segítségét! Nem hiba szoktam mondani: még mindig több a jó ember, mint a rossz… A két focista a kórházban találkozott ismét, nem pedig a sportpályán, minél előbb jobbulást sporttársak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .