Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenkettedik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

Újoncok csatája Kisvárdán, ahol a Tiszafüred vendégszerepelt Fotó: kisvardafc.hu

A diósgyőriek kérésére zárt kapu mellett lépett színre a Sényő, amely mindjárt a mérkőzés elején elvesztette frontemberét, a sérülés miatt kidőlt Lizák Bencét. A találkozó hajrájában ráadásul emberhátrányba kerültek a vendégek, akik így – nagy áldozatok árán – is pontot szereztek.

Ugyanakkor a Kisvárda II. az újoncok csatáját vívta a Tiszafüreddel, amelyen ugyancsak döntetlen született.

NB III.: Keleti csoport, 12. forduló

Diósgyőr II.–Sényő-Carnifex 0–0

Diósgyőr, zárt kapu, v.: Erdélyi. Sényő: Gazsi T. – Hadházi D., Bodó G., Szokol Zs., Boros D., Farkas M., Lizák B. (Barcsay M.), Schmidt P., Páll Zs. (Lakatos L.), Kapacina V. (Fabu M.), Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Kiállítva: Orosz M. (70.)

Imrő László: – Alacsony színvonal mérkőzésen gyakorlatilag kialakított helyzet nélkül hoztuk le a mérkőzést. A mai nap egyedül a pontrúgásainkban volt veszély, ugyanakkor az egy pontért nagyon keményen megdolgoztunk. A csapat mai napon inkább küzdeni tudásáért érdemel dicséretet, mint a jó játékáért! A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 70.perctől emberhátrányban játszottunk, illetve az első félidőben Lizák Bencét sérülés miatt le kellett cserélni, akinek felépülése hosszabb ideig fog tartani, de a játékvezető sárga lap nélkül fújta le az esetet, ami mindenki számára érthetetlen volt!

Kisvárda Master Good II.–Tiszafüred 1–1 (1–1)

Kisvárda, 150 néző, v.: Tóth T. Kisvárda II.: Odincov – Avetiszjan, Vass O. (Czérna), Kravcsenko, Sikorszki – Szőr, Zlicsics – Atamasz, Cukalasz, Himics (Szentes) – Horváth Z… Edző: Szabó Balázs.

Gól: Atamasz (38.), illetve Kalmár (10.)

Szabó Balázs: – Csalódott vagyok az eredmény miatt, mert úgy gondlom egy nyerhető mérkőzés lett volna. Az elején nem elég élesen és koncentráltan kezdtük a mérkőzést, így előnybe került a Tiszafüred csapata. Egy nagyon szép találattal sikerült kiegyenlítenünk! Úgy gondolom, hogy többet tettünk a győzelemért, de sajnos több gólt már nem tudtunk szerezni a mérkőzésen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .