Kattints a képre!!

A megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A kék mezes mátészalkai csapat – rangadóvá előlépett összecsapáson – az éllovas Tarpa kapuját próbálja bevenni Fotó: Bodnár Zsolt/haromhatarhírei

Esélyleső: Megyei I. osztály, 7. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Mátészalka (2.)–Tarpa (1.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Egy olyan csapat érkezik hozzánk, amely még nem ismeri a vereség ízét, sőt, eddig pontot sem vesztett. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a sorozat megszakadjon.

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Ismét olyan csapattal találkozunk, amely az élmezőny tagja, ennek megfelelően készülünk, ezzel együtt remélem, folytatjuk sikeres sorozatunkat.

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Nagyecsed (6.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Soha nem volt jó ómen edzőváltáson átesett csapattal játszani, de ennél talán még nehezebb, amikor szükségből csatárok játszanak védőt. Remélem, ha az utóbbi megváltozik, akkor egy jó csapat ellen visszatalálunk a régi kerékvágásba.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Jó csapathoz látogatunk, így a mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek, igaz, egyik sem az. Mindenesetre szeretnénk javítani az idegenbeli mérlegünkön.

Nyírgyulaj (7.)–Nyírmeggyes (9.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Két nagyon fontos meccset buktunk el az elmúlt héten, de mivel sírni csak a győztesnek szabad, megfogyva bár, de törve nem, készülünk az előttünk álló feladatokra.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Biztos vagyok abban, hogy a Gyulaj sokkal jobb csapat annál, mint amit az eddigi eredményei mutatnak. Nagyon jó meccset játszottunk legutóbb az Ibránnyal, ha ezt a teljesítményt át tudjuk menteni a hétvégére, akkor boldogan fogunk hazatérni.

Kemecse (15.)–Balkány (11.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Akkor ér az idegenbeli győzelem valamit, ha sikerrel abszolváljuk ezt a mérkőzést is.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Fehérgyarmat elleni győzelem nagy áldozatokat követelt, sajnos, két belső középpályásunk kiesett, amire nem számítottam. Úgy néz ki, a következő két-három hét arról fog szólni, hogy éppen csak ki tudunk állni. Ettől függetlenül, biztos vagyok abban, hogy a bevethető emberek minden meg fognak tenni a pontszerzés érdekében Kemecsén is.

Vasárnap

Ibrány (4.)–Csenger (8.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Az elmúlt hétnek annyi pozitív feltétlen volt, hogy Haburcsák Krisztián hosszú sérülés után újra pályára tudott lépni. Ezúttal olyan Csengerrel játszunk, amelyről viszonylag friss élménnyel rendelkezünk: a kupameccsen tapasztalhattuk, hogy lendületes, jól felkészített csapat, de számunkra nem lehet más cél, mint otthon nyerni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – A hétvégén nem sikerült itthon tartani a három pontot, ezért meg kell próbálni idegenben jó eredményt elérni. Tudjuk, hogy az Ibrány komoly játékerőt képvisel, ráadásul a Magyar Kupában nemrég játszottunk vele, de azért nem adjuk fel!

Mándok (16.)–Gyulaháza (14.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Nincs mese, most már nyerni kell!

Fehérgyarmat (12.)–Nagyhalász (13.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Kicsit sok volt a mögöttünk lévő tíz meccs a karcsú keretünknek. Szépen el is fogytunk októberre, így szaunázgatunk, úszunk. Több sérültet már nem bírunk el. Hazai meccs jön végre, ezért lehet keresnivalónk is.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Örülünk, hogy a hétvégén megszereztük első győzelmüket, most idegenben szeretnénk gyarapítani pontjaink számát.

Baktalórántháza (10.)–Újfehértó (5.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Hazai pályán nagyon gyengén szereplünk, ezen feltétlenül javítani akarunk. Más kérdés, hogy az összeállítást majd az orvos mondja meg a hétvégén…

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt két forduló jól sikerült, ami kellő önbizalmat ad, de azt is tudjuk, hogy minden egyes pontért nagyon keményen meg kell dolgoznunk ebben az osztályban. A héten is edzünk becsülettel, megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni, meglátjuk ez mire lesz elég.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .