Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit játsszák hétvégén.

A veresmarti katlanban az őri csapat próbál szerencsét Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 7. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Vasárnap

Záhony (1.)–Dombrád (15.)

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Egy megfiatalított, gödörben lévő csapat látogat hozzánk, amelynek nem úgy sikerült a szezonkezdés, ahogy azt eltervezték. Mi mindig a soron következő mérkőzésre koncentrálunk, ami most sem lesz másként. Hétvégén is az eddigi hozzáállást várom a fiúktól. Remélem a hiányzókkal kiegészülve a sérültek is felépülnek és mindenki bevethető lesz.

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Jelenleg a pályán töltött minden pillanatból a pozitív mozzanatokat kell megragadnunk. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, úgy érzem, ha kitartunk, a szezon végére kiegyenesedhetünk, ennek érdekében a Záhony elleni tisztes helytállás mértékadó lehet.

Tiszakanyár (5.)–Tuzsér (7.)

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A nagyon egységes, jó formában lévő tuzséri csapat látogat hozzánk, jó játékosokkal és jó edzővel! Minden tudásunkra szükségünk lesz, hogy pontot, esetleg pontokat szerezzünk!

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Rutinos, több magasabb osztályt megjárt játékost a soraiban tudó csapat otthonába látogatunk a hétvégén, amely az utóbbi időben egyre magabiztosabb formát mutat. Mi folyamatosan próbálunk javítani az edzettségi állapotunkon, játékunkon, ami még mindig nem tökéletes. Ha a hétvégi mérkőzésen is előrébb tudunk lépni egy kicsit, javulunk játékban és a védekezésünk is olyan stabil marad, mint eddig, akkor elégedetten nyugtázhatjuk majd a mögöttünk álló két hetet!

Jéke (16.)–Nyírmada (6.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Célunk változatlanul az első pontok megszerzése, ami hazai pályán nem elérhetetlen. Remélem ezt az egész csapat így gondolja és ennek tudatában lépnek majd pályára.

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Minden mérkőzést komolyan kell venni, nem a tabellát nézegetni!

Szabolcsveresmart (14.)–Őr (13.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Bár már látom a fényt az alagút végén, ugyanakkor szóltam a papnak, hogy szentelje meg az öltözőt és a pályát, mert átok ül rajtunk. Ha most sem szerzünk pontot vagy pontokat, nem is tudom mit csinálok….

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Reméljük, a hétközi meccs jól sül el, és a hétvégén is „pontosan” távozunk Veresmartról.

Pátroha (11.)–Kék (9.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A múlt heti győzelem adott számunkra egy kis önbizalmat, de ez akkor érne valamit, ha otthon is nyerni tudnánk. Hiszem, hogy a fiúk átérzik, minden pontra szükség van és ennek megfelelő szellemiséggel lépnek pályára.

Fabók István, a Kék edzője: – Mindenekelőtt most is a biztonság kerül előtérbe, ezért két különgéppel megyünk Pátrohára és tuti, hogy mindenki hátul fog ülni. Mindegy, hogy milyen eredménnyel húzunk haza, nekem akkor is jó csapatom van! Ezt meg is mutatjuk, mert ezek a srácok a pályán is felszabadultak és vagányul játszanak. Úgy gondolom, a hétvégén is szárnyalunk majd, mint a Peti az Adrián, mert ha nem, akkor azok biztos, hogy nem mi voltunk!

Újdombrád (3.)–Gergelyiugornya (2.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Amikor felkértek minket a megye kettes indulásra, nem gondoltam, hogy ennyi rangadót játszunk a szezon első felében, amit a teljesítményünkkel érdemeltünk ki. Vasárnap sem akarunk csalódást okozni az évek óta nem látott számban kilátogató szurkolóknak! Homonai és Gárdonyi sporttársnak tiszteletjegyet biztosítok, remélem, velük már csak nézőként találkozok ebben a szezonban!

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Olyan a szériában vagyunk, hogy egymás után játsszuk a rangadókat! Az Újdombrád meglepően hamar felvette ennek a csoportnak a ritmusát, óvatosak vagyunk, mert sok jót hallottunk az újonccsapatról. Nem téveszt meg bennünket, hogy az elmúlt fordulóban kikaptak az aktuális címvédő Karásztól. Balogh Tibor visszatér sérülés után a kerethez és tisztelve az ellenfelet, szeretnénk folytatni a jó szereplésünket!

Vaja (12.)–Ladányi TC (4.)

Kiss Attila, a Vaja edzője: – A hétvége nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, itt a lehetőség hazai pályán a javításra. Masszív ladányi csapatot fogadunk, ha megtanulunk kilencven percig futballozni, akkor a miénk lesz a három pont!

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Ha a hozzáállás javul és fejben is ott leszünk a pályán, akkor van esélyünk pontot, pontokat szerezni az erős Vaja otthonában.

Fényeslitke (10.)–Nyírkarász (8.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Az előző fordulóban pályára lépett srácoknak megköszönöm, hogy eljöttek és egyáltalán le tudtuk játszani a meccset! Ahelyett, hogy bármilyen latolgatásba bonyolódnék a következő feladattal kapcsolatban, annyi akarok mondani: látni kell az öltözőt, a játékoskeretet, gondolok itt arra, ki lesz majd ott a meccsen, mert ez nagyban meghatározza az eredményességünket…

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Három vesztes mérkőzés után sikerült háromszor egyenlítve, majd a győztes gólt megszerezve győznünk, ami mentálisan remélem, helyre rak bennünket. Egy rapszodikusan szereplő, de jó baráti társaságot verbuvált Zoli barátom és a csapat ereje ebben van, ugyanakkor jó lenne újra nyerni, hogy tudjunk ragadni az élbolyhoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .