Kattints a képre!!

Nem a levegőbe beszélt Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője, amikor a Nyírbátor elleni megye kettes rangadó előtt arról regélt, hogy a három pont begyűjtése érdekében törik magukat.

Szabó Dávid a kapuban, a csengersimai csapat pedig a meccsen tett ki magáért Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Akkor ezen sokan meghökkenhettek, mindazonáltal olyannyira nem hamukázott, hogy a Kelet-Magyarország csoport két legacélosabb brigádjának összecsapásán húsz perc után 2–0-ra vezetett idegenben a Sima! A második félidőben egyenlített a Bátor: a második gólt a 90. percben szerezve, ami felveti a kérdést: félig üres, avagy félig tele a pohár a vendégek számára.

– Nem rossz az eredmény, de a három pontnak jobban örültünk volna és volt is rá sansz – taglalta Szabó Dávid, a Csengersima húsz esztendős kapusa, aki nyilván nem unatkozott a szombati mérkőzésen. – Nagyon büszke vagyok a csapatra, kiválóan helyt állt.  Tényleg úgy mentünk fel a pályára, hogy nyerni akartunk, ennek megfelelően mindenki odatette magát. Kicsit, na jó, nem is kicsit fájó, hogy 0–2-ről iksz lett: 1–2-nél a hajrában kapufát rúgtunk, ha az bemegy, tuti győzni tudunk. Akadt három-négy védésem, a második fékidőben nyomott is a Bátor, annyira viszont nem éreztem vészesnek. Azt gondolom, megleptük az ellenfelet, nem számítottak arra, hogy ennyire erős csapat a miénk, most már talán elhiszik…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .