Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Ha Erdei Zoltánnál van a labda, nincs miért izgulni a bátori csapatnak Fotó: Lőrincz Anna

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 7. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Csengersima (3.)–Nagydobos (4.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Jól felkészült, erős csapatnak tartom a Dobost, de innen még nem vittek el pontot – ezúttal sem fognak!

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – A Csengersima otthonában a korábbinál pontosabb játékkal érhetünk csak el számunkra megfelelő eredményt.

Nábrád (11.)–Hodász (6.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Ez az idegenbeli siker jó lenne, ha lendületet adna nekünk, és sikerülne újfent bizonyítani hazai pályán! Mindenképpen a három pont megszerzése a cél.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Az elmúlt hetekben történtek alapján csak a győzelem elfogadható eredmény, de azért nagyon kell majd figyelni, mert ellenfél is lesz a pályán.

Sonkád (15.) –Nyírcsaholy (8.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Megpróbálunk mindent, nagyon jó lenne már pontot szerezni.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Nem ismerjük a sonkádi csapatot és az eddigi eredményei sem tévesztenek meg bennünket. A hétvégén mutatott hozzáállásra, no meg jobb helyzet kihasználásra lesz szükségünk ahhoz, hogy elérjük célunkat, a győzelem megszerzését. Természetesen bízom játékosaiban, mindent meg fognak tenni azért, hogy ez sikerüljön.

Tisztaberek (7.)–Nyírbátor (1.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hétvégi az egyik legnehezebb meccsünk lesz, hiszen olyan csapatot fogadunk, amely nagyon komoly célért küzd, de a berki katlanban mindent meg fogunk tenni, hogy megnehezítsük a dolgát.

Unchiás Rémusz, a Nyírbátor edzője: – Tanulunk a legutóbbi meccsen történtekből, egyúttal megyünk tovább és győzelemmel szeretnénk hazatérni Berekről.

Vasárnap

Kocsord (12.)–Milota (13.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – A hazai közönséget most már mindenképpen ki szeretnénk szolgálni, mert erre még a játék alapján ősszel nem volt lehetőségünk. Na meg az sem ártana, ha a sérültek felépülnének hétvégére.

Elek László, a Milota edzője: – Ha nem javítunk a mostani formánkon, akkor hamarosan kiesőjelölt csapat leszünk. Sajnos, a csapatunkat a munkanélküliség és a bizonytalan határhelyzet teljesen szétrombolta az őszi szezonra, mivel minden hétvégén más felállásban lépünk pályára. Még egyszer ilyen rosszul nem játszhatunk, mint legutóbb a Nábrád ellen, mert remélem, amik ott kimaradtak azok Kocsordon befelé pattannak.

Encsencs (10.)–Vámosoroszi (5.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Az elmúlt hétvégén sok helyzetet dolgoztunk ki, de gyenge százalékban használtuk ki, talán most jobb döntéseket hozzunk és sikeresebbek leszünk.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Az eddigi idegenbeli mérlegünk nem túl rózsás, nem lenne hátrány, ha e téren is elkezdenénk javuló tendenciát mutatni.

Ópályi (14.)–Szatmárcseke (9.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Az első három mérkőzés viszonylag jól sikerült, a következő meccseken viszont vertek minket, mint a nagydobot. Először azt hittem, hogy gödörbe kerültünk, de most már rádöbbentem, ez egyenesen szakadék. Hogy ebből miként fogunk kikászálódni, azt egyelőre nem tudom…

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Elkezdjük az erőltetett októberi menetet, remélem tartjuk a jó formánkat, mert hétvégén is pontokkal szeretnék távozni Ópályiból.

Szabadnapos: Nyírvasvári

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .