Kattints a képre!!

Ez aztán a pech. Hosszú időre kidőlt Veres Dávid, az Újfehértó megyei első osztályú csapatának futballistája, aki még a májusi Sényő-Carnifex elleni edzőmeccsen szenvedett súlyos sérülést.

Hosszú kényszerpihenőt kell kibekkelni Veres Dávidnak Fotó: magánarchívum

A húsz esztendős irányító középpályás jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag, ami az egyik legkomolyabb „baleset” ebben a szakmában. A felépülés lassú, a gyógyulás végtelen türelmet igényel, a visszatérést nem ildomos elkapkodni.

– Jó, ha öt perce játszottunk, egy irányváltozásnál jobb lábbal kitámasztottam majd nagy reccsenést hallottam és már tudtam, hogy baj van – ecsetelte az eseményeket Veres Dávid. – Szomorú vagyok, rosszul érint az egész, mert több hónap leállás után már rendkívül hiányzott a futball, ráadásul magasabb osztályú csapat ellen léptünk pályára, szerettem volna megmutatni, mennyit érek.

Tetszik, nem tetszik Dávid sokáig kénytelen volt jobbára az ágyat nyomni, egyben vágja a centit, amíg ismét bevethető állapotban lesz.

– Az őszi szezon kimarad, a téli felkészülés kezdetén találkozom legközelebb a fiúkkal edzésen. Borzasztó hosszú lesz ez az idő, de azt gondolom, nem rendít meg a sérülés: azon leszek, hogy minél hamarabb összekapjam magam és tavasszal már ott legyek a csapatban!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .