Kattints a képre!!

A megyei első osztályú bajnokság ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.  A program nem lesz teljes, a Magyar Kupában érdekelt három csapat mérkőzését elhalasztották.

Az ibrányiak ezúttal a nagyecsedi csapatot próbálják majd megfékezni Fotó: Bodnár Zsolt/haromatar.hu

Esélyleső: Megyei I. osztály, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Mátészalkai MTK (3.) –Nagyhalász (13.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – A csapat hétről, hétre jobb játékot mutat. A héten arra készülünk, hogy a szombati meccsre, meg egy lapáttal erre rá tudjunk tenni. A jó kezdés után egyetlen elfogatható az, hogy a három pontot itthon tartsuk.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Bosszantó, hogy zsinórban három mérkőzésen egyaránt egy-egy góllal kaptunk ki, ezt megpróbáljuk feledtetni, Szalkán szeretnénk a pontjaink számát növelni.

Austria Juice-Vásárosnamény (1.)–Újfehértó (10.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Ismét jó csapat érkezik hozzánk, amellyel rendszerint többgólos meccseket játszunk. Remélem, hazai pályán is tudjuk folytatni jó szereplésünket.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz bármit is mondani, az elmúlt hetek nem sikerültek a legjobban, most pedig a sorsolásnak köszönhetően újabb nagyon erős ellenfél, ráadásul a jelenlegi első helyezetthez látogatunk. A Namény első négy meccsén kimagaslóan teljesített és abban is biztos vagyok, hogy ez nem véletlen műve. Éppen ezért mindenféle teher nélkül léphetünk pályára, annyi elvárás van a csapat felé, hogy merjünk focizni és mérkőzés után emelt fővel, tiszta lelkiismerettel hagyjuk el a pályát.

Baktalórántháza (9.)–Balkány (16.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A sebzett vad a legveszélyesebb, nem szeretnénk abba a hibába esni, hogy könnyedén vegyük ezt a meccset. Ugyanolyan alázatosan kell hozzáállni a meccshez, ahogy eddig tettük, akkor folytathatjuk a pontgyűjtő akciót.

Antal István, a Balkány edzője: – Semmi nem sikerül mostanában, mintha el lennék átkozva. Útközben beugrunk Máriapócsra egy kis imáért, hátha ez segít!

Vasárnap

Ibrány (5.)–Nagyecsed (6.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Sokat tanultunk a Tarpa elleni mérkőzésből, a megbeszélt hibákat kijavítjuk, és ha azt a teljesítményt nyújtjuk, amit a legutóbbi két hazai fellépésen, akkor biztos vagyok abban, szép számú közönségünket meg fogjuk örvendeztetni. Aztán a meccs után egy közös italt elfogyasztunk Ferivel.

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Jönnek sorban az emberes feladatok, nyilván az Ibrány a kupakiesés miatt revansot szeretne venni, úgy készülünk a mérkőzésre, hogy saját játékunkat kell játszanunk és abból valami szép is kisülhet. Egy fix: Tomi barátomnak a lefújás után én fizetek!

Gyulaháza (11.)–Csenger (7.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Sajnos, a legutóbbi mérkőzésen több játékos megsérült, ők valószínűleg nem lépnek pályára. Ennek ellenére bizakodó vagyok, szeretnénk tovább folytatni menetelésünket.

A Kemecse–Fehérgyarmat mérkőzést szeptember 23-án, a Nyírgyulaj–Tarpa találkozót szeptember 24-én, míg a Mándok–Nyírmeggyes meccset október 7-én játsszák.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .