Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit játsszák vasárnap.

A listavezető és még hibátlan gergelyiugornyai csapat alighanem az ősz mérkőzését játssza a Záhony otthonában Fotó: Bakó Zoltán

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Vasárnap

Záhony (4.)–Gergelyiugornya (1.)

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Ismét rangadót játszunk! Bízom benne, hogy a Nyírkarász elleni idegenbeli siker lendületet ad az Ugornya elleni hazai fellépésünkre is. Roppant fontos lesz, hogy a mérkőzés egészében koncentráljunk a feladatunkra, mind a védekezésnél, mind a befejezéseknél. Ez fogja eldönteni a találkozó kimenetelét is!

Balogh István, a Gergelyiugornya edzője: – Megint rangadó következik egy nagyon jó csapat otthonában! Sajnos, gondjaink nem enyhültek, nem épültek fel sérültjeink teljesen, sőt újabb két játékosunk sérült meg az elmúlt mérkőzésünkön! A nehézségeink ellenére is bízom a csapatban, hogy mindenki száz százalékot nyújtva számunkra kedvező eredményt érünk el.

Tiszakanyár (10.)–Ladányi TC (2.)

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A bajnokságot nagyszerűen kezdő ladányi csapat érkezik hozzánk, ezért nagyon nehéz meccsre számítok!

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Bízom benne, hogy az elmúlt hetek eredményei nem altatják el a csapatot, tisztességesen felkészülünk a mérkőzésre, és remélem, meg tudjuk őrizni veretlenségünket.

Jéke (16.)–Dombrád (15.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Ez a meccs többről fog szólni, mint a három pont megszerzése, de nekünk arra is égetően szükségünk lenne! Remélem ezt átgondolva és megfelelően készülve érkezünk a mérkőzésre.

Baglyos Ferenc, a Dombrád játékos-edzője: – A legutóbbi meccsen egy-két játékos a hozzáállásával az egész csapatot megszívatta, ezt a viselkedést hamar el kell felejteni!  Ezen a hétvégén csak azok lépnek pályára akik, szívből nyerni szeretnének, aminek remélhetőleg meglesz az eredménye..

Szabolcsveresmart (14.)–Tuzsér (13.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Két eltiltottunk, legalább két sérültünk van, szóval karcsú lesz a létszám… Ettől függetlenül természetesen megpróbáljuk itthon tartani a három pontot.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagyon nehéz bármit is mondani, vagy tervezgetni a hétvégére majd két hetes kényszerszünet után! Már annak is örültünk, hogy kedden edzeni tudott együtt a csapat! Hogy a heti három „könnyed edzésecske”, mire lesz elég Szabolcsveresmarton, azt megjósolni nem tudom, tippelgetni pedig egyáltalán nem szeretnék! Ami viszont biztos, hogy egy szikrázóan kemény összecsapás vár ránk vasárnap a veresmarti katlanban és bízom benne a játékosaim nem adják majd könnyen a „bőrüket”!

Pátroha (11.)–Nyírmada (12.)

Vitalij Minyin, a Pátroha edzője: – A madai csapat kiszámíthatatlan, akárcsak a miénk. De igyekezni fogunk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Nehéz meccs elé nézünk, amelyen nem mi vagyunk az esélyesek, de megteszünk mindent, hogy tisztességesen helyt álljunk.

Kék (7.)–Őr (8.)

Fabók István, a Kék edzője: – Madán kicsit beparáztam, mert az elején úgy benyeltünk egy gólt mint, Aszfalt Bt az Áfát. Látva, hogy egy sima mérkőzés után, a játékos nyilatkozata közben milyen atrocitásoknak lehet kitéve, mindenkit beírattam egy Grécsi László, intenzív online kurzusra. Kimondottan a kulturált, metakommunikáció miatt is! Büszkén ki merem jelenteni, hogy a hétvégére az is felépül, aki nem is volt sérült.

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Azt kell mondjam, az eltiltott Szabó Viktor hiányát nagyon meg fogjuk érezni, de a pótlására megpróbálunk kitalálni valamit, emellett remélem, a sérültek is felépülnek a hétvégére. Szeretnénk még így is „pontosan” távozni Kéken.

Vaja (9.)–Nyírkarász (5.)

Kiss Attila, a Vaja edzője: – A hétvégén elszórakoztunk egy győzelmet, most pedig jön a jó erőkből álló Karász. Ha eltaláljuk a kaput, akkor nyerünk, ha viszont nem, megint pontok nélkül maradunk. Bízom a sikeres szereplésben.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Hétvégén nagyon elrontottunk valamit, dekoncentráltak voltunk, sok hibával játszottunk és a fordulópontokból sem jól jöttünk ki, de ez már történelem, itt az újabb mérkőzés Vaján. Jól ismerjük egymást: a meccsen harc, előtte utána barátság, így van rendjén. Azt azért remélem, mi mászunk ki hamarabb a gödörből!

Fényeslitke (6.)–Újdombrád (3.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Rendkívül jó csapatot fogadunk, amelyet visz az újonc lendülete, mégis hazai pályán nagyon fegyelmezett játékkal, akarással megteszünk mindent annak érdekében, hogy eredményesek legyünk.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Hétfő este a cigándi öregfiúkkal bajnokit játszottunk Litkén, így a pályát teljes mértékben feltérképeztem és alkalmasnak tartom arra, hogy folytassuk jó szereplésünket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .