Kattints a képre!!

Felettébb eredményesen „ballag” a Balla-csapat a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban: négy forduló után – újoncként – a harmadik helyre tornázta fel magát, ráadásul veretlenül.

Balla Dániel a levegőben, miközben az újdombrádi csapat szárnyal Fotó: magánarchívum

Ehhez még annyi: az Újdombrád – merthogy erről a brigádról van szó – felkérésre dobbantott feljebb, így még imponálóbb az eddigi szereplés. Az együttes egyéb kuriózummal is szolgál: Balla János edzőként, két fia, az irányító középpályás, Krisztián, illetve a kapus, Dániel a pályán veszi ki vastagon részét a sikeres menetelésből.

– Nagypályán most játszunk először egy csapatban Krisztiánnal, ami kispályán, strandfocin már jó néhányszor megtörtént – árulta el Balla Dániel, aki tizennyolc évesen stabil kezdőember. És a nyáron Cigándról érkezett kapus nem a családi kötelék miatt élvezi a bizalmat. – Nekem nagy vágyam volt, hogy a tesóm mellett futballozzak, plusz édesapámmal a kispadon, ez mindent visz. A harmadik testvérem, Jani hiányzik még, aki Cigándon focizik, reméljük egyszer megadatik, hogy a teljes család egy csapatban legyen. Egyébként bárki bármit gondol, nincs kivételezés, sőt, tőlünk többet vár a „mester”, mint a többiektől. Szerencsére nagyon jól sikerült a rajt, akár Záhonyban is nyerhettünk volna, akkor pedig hibátlanok lennék. Mondhatom, a jelek szerint helyes döntésnek bizonyult, hogy ide jöttem, mert mindenképpen védeni szerettem volna, nem pedig a kispadon, vagy még ott sem üldögélni, mert terveim vannak a focival…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .