Kattints a képre!!

Az oroszok a spájzban, Törökék a középmezőnyben vannak. Ami a Nyírmeggyes esetében több, mint üdvözítő lehet, elvégre a megyei első osztályú futballcsapat az előző, csonka idényben – még újoncként – a kiesés megúszásáért hadakozott.

Török Gergő (labdával) immár a nyírmeggyesi csapat hátsó bástyájaként iparkodik helytállni Fotó: Imre Mónika

Körmös Miklós brigádja eleddig telibe ötvenszázalékos teljesítményt mutathat fel: négy bajnoki fellépésén győzni tudott Kemecsén, legutóbb pedig a Gyulaházát gyűrte le (3–2). Egyébiránt a meggyesi keret egészen különleges: Törökök egy rakáson, hárman is eme családnévvel játszanak. Gergő, István és Sándor jól elfér egymás mellett, pláne, hogy posztjukat tekintve akár mindhárman egyszerre a pályán lehetnek.

– Sokat viccelődtünk vele, hogy tele vagyunk Törökkel, de különösen nem szórakoznak vele a többiek, lehet, majd mostantól… – súgta meg Török Gergő, akinek szerepe ugyancsak megér egy misét. A huszonhárom éves játékost korábban középpályásként vetették be, az aktuális szezonban viszont balhátvéddé avanzsált. – Tényleg nem „ütjük” egymás posztját, én például ebben a szezonban kerültem a védelembe, szoknom kell még, úgy gondolom, ahhoz képest, hogy most csöppentem bele, kezdek belerázódni. Az tuti, észnél kell lenni, mert itt egy hiba is végzetes lehet. Azért nagyon örülünk, hogy eredményesen indítottunk, főként tavalyhoz viszonyítva: egy éve ilyenkor sokkal rosszabbul álltunk, bár tavaszra beletanultunk a megye egybe, igaz meg hamar félbeszaladt…  Tudtuk, hogy itt az elején lesz sanszunk, mert úgymond „hatpontos” meccseket játszottunk, bejött, mivel éppen a legfontosabb pillanatokban nyertünk, hasonló folytatásban bízunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .