Kattints a képre!!

Ma ünnepli huszonkilencedik születésnapját Mándi László, a Gergelyiugornya frontembere, aki csengeri futsalberkekben csak ML7 néven szokás emlegetni.

Mándi László bírja a vállára nehezedő terhet Fotó: tudósítónktól

A csibész tekintetű futballista ugyanis a megye kettő Nyírerdő csoport élén „loholó” együttes mellett a játék kisebb méretű verziójában is felettébb otthonosan mozog. A nagypályás bajnokság aktuális szezonjában négy fellépésen eleddig hét gólt hintett, szóval rajta sok áll vagy bukik: a Tisza-partiak és persze, sokan mások remélik, még sokáig fickándozik a szép zöld gyepen – a parketten.

– Dolgozom, ennek ellenére rengetegen köszöntöttek, még időm sem volt mindenkinek válaszolni, majd igyekszem ezt pótolni – közölte az ezen a szép napsütésen napon az ünnepelt, Mándi László. – Jól érzem magam a bőrömben: lassan egy éve, hogy lágyéksérvvel műtöttek, de azt már szinte elfelejtettem, lekopogom, tökéletes minden. Alig várom, hogy meccs legyen, régi énemhez képest mostanában minden edzésen ott vagyok, fontos megjegyezni, Gergelyiugornyán és Csengerben igazi barátok között vagyok, hasonlót kívánok valamennyi sorstársamnak. Sokan mondják, én vagyok a csapat bohóca, meg azt is, ha nem lennék, az rossz lenne, egyben biztosak lehetnek: nem változom!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .