Kattints a képre!!

Hokk Béla visszatér a kemecsei kispadra: a rutinos szakvezető Márton Pétert váltja a megyei első osztályú futballcsapat edzői posztján.

A keddi edzést már Hokk Béla vezényelte a kemecsei csapat számára Fotó: tudósítónktól

Tény és való, a Kemecse elszúrta az idény kezdeti szakaszát, miközben a Magyar Kupa-selejtezőjének nyitányán is búcsúzni kényszerült. A bajokságban valamennyi mérkőzését elbukta, négy forduló után csak a sereghajtó Balkányt előzi meg a tabellán.

– Nehéz döntés meghozatalára kényszerültünk, mert a mélyrepülésből jelenleg más kiút nincs – közölte Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője. – Edzőt kell váltani, mivel a játékoskeret, sajnos nem mozgatható! Jelen helyzetben határozott és erőskezű személyre van szükség, hogy a csapat gyenge mentális hozzáállását megváltoztassa. Ezért esett a választás Hokk Bélára, no meg sokat nyom a latban, hogy a keret jó néhány tagjával már dolgozott, így ők tudni fogják, milyen elvárásoknak kell megfelelniük. Ha szükség lesz rá, még történhetnek változások, a „feltámadás” nem maradhat a tavaszi szezonra! Márton Petivel a baráti viszonyt tovább ápolva a jövőben is együtt dolgozunk. És tényleg keserű ez a helyzet számomra.

Nem mellesleg Hokk Béla – aki korábban több megye egyes csapatot irányított – 2014  júliusában ugyancsak kritikus szituációban vállalta el a kemecsei csapat irányítását. Akkor  Ádámszki Róbert játékos-edző örökébe lépett, és fényes időszak után állt az ügy élére. Mindazonáltal az is különlegesnek számít, hogy ezúttal két fiával, Ádámmal és Balázzsal dolgozhat együtt, ők ugyanis jelenleg kemecsei színekben futballoznak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .