Kattints a képre!!

Minden szinten – minden. Rendíthetetlenül menetel a Tarpa, amely kétfronton vívja harcát, egyelőre valamennyi csatáját megnyerve nyomul előre.

Vajda Artúr (labdával) és a Tarpa mindeddig hibátlanul menetel Fotó: Bodnár Zsolt/haromhatar.hu

A megyei első osztályú egylet négyből négy bajnokin kaszálta be a három pontot, legutóbb – a mindeddig ugyancsak makulátlan mérleggel bíró – Ibrány elleni hazai rangadót húzta be. Mindemellett a Magyar Kupa-selejtezőt „túlélve” felverekedte magát az országos főtáblára, ahol az NB III-as Komárommal csap össze.

– Küzdelmes, jó meccseken vagyunk túl, szerencsére valamennyin győzni tudtunk – taglalta a tarpai csapat egyik vezéregyénisége, az ibrányi kapuba is beköszönt Vajda Artúr. – Nálunk nem is lehet más a cél, minthogy minden alkalommal a győzelem érdekében hajtunk, ennek érdekében beleadva, ami a csövön kifér! Valamennyi meccsen arra törekszem, hogy lehetőleg gólt szerezzek, segítve a csapatot. Én bármilyen poszton igyekszem a maximumot nyújtani, de tagadhatatlan, védekező középpályásként érzem magam a legkomfortosabban. Hogy mit remélünk? A legjobbat: a bajnokságban és kupában is minél jobban akarunk teljesíteni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .