Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A Csengersima és a jól szereplő Nyírvasvári sem szeretne összecsuklani a bajnoki folytatásban Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Csengersima (4.)–Nyírcsaholy (6.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Jó csapathoz látogatunk, amely a nyáron még tovább erősödött. De Dávid is legyőzte Góliátot így mi is miért ne szerezhetünk meglepetést. Bízom a játékosaimban és abban, hogy a mérkőzést a két csapat fogja eldönteni.

Nábrád (14.)–Nagydobos (9.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Megpróbáljuk ugyanazt a produkciót nyújtani, mint az elmúlt hétvégén a bajnokesélyes Nyírbátorral szemben, és akkor talán bármi megtörténhet a jó erőkből álló Nagydobos ellen!

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Idegenben, a lelkes hazai csapat ellen nem számítunk könnyű mérkőzésre.

Szatmárcseke (7.)–Vámosoroszi (3.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a hétvégi rossz formánkat elfelejtjük és a jó erőkből álló Oroszi ellen, amelyet nagyon régen győztünk le, itthon tartjuk a három pontot,

Riskó Tibor, a Vámosoroszi edzője: – Nem lesz egyszerű a történet, pláne idegenben. Fegyelmezettnek, türelmesnek kell lennünk és játszani a saját játékunkat, akkor nem lehet nagy baj.

Tisztaberek (5.)–Nyírvasvári (2.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz meccsre számítok, gyakorlatilag minden létező dolgon változtatni kell, ha valami eredményt akarunk elérni ebben a bajnokságban!

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Nem emlékszem, hogy valaha játszott volna egymás ellen a két csapat Tisztabereken, így teljesen ismeretlenbe utazunk a hétvégén. Három győztes mérkőzéssel a hátunk mögött legfontosabb feladatunknak azt gondolom, hogy térjünk vissza a földre, és továbbra is ezt az alázatos futballt játsszuk, hiszen sehol sem kapjuk ingyen a pontokat és abban is biztos vagyok, ez hétvégén sem lesz másképpen.

Vasárnap

Kocsord (8.)–Nyírbátor (1.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Végre olyan volt hozzáállás a Nyírcsaholy elleni meccsen, amit mindig várnék. Nagyon jó csapat érkezik hozzánk, de mindent elkövetünk, hogy pontot szerezzünk otthon.

Unchiás Rémusz, a Nyírbátor edzője: – Biztos, hogy meg kell izzadnunk a győzelemért, de nincs más választásunk.

Encsencs (13.)–Milota (11.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Fogytán a türelmem a csapat irányába! A hétvégén meg kell mutassák, hogy képesek megyei másodosztályú futballistaként játszani, mert eddig ez nem igazán sikerült!

Elek László, a Milota edzője: – Számunkra ismeretlen csapathoz utazunk, talán még tiszabecsi ifistaként jártam ott körülbelül húsz éve. A hazai csapat valószínű győzelemmel szeretné feledtetni az elmúlt két botlását,amire megpróbálunk felkészülni. Ha egy ponttal térünk haza, akkor már elégedett leszek.

Ópályi (10.)–Hodász (12.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Minél hamarabb el kell felejteni a legutóbbi mérkőzést, és a Hodász ellen csak a győzelem elfogadható!

Pálfi József, a Hodász edzője: – Mindig bizakodik az ember, remélem, megtörik a jég és megszerezzük első idegenbeli győzelmünket.

Szabadnapos: Sonkád

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .