Kattints a képre!!

Mindenkinek megvan a maga a keresztje: Erdős Márkot, a Nagyecsed futballistáját is meggyötörte a sors. A megyei első osztályú csapat játékosa tavaly ősszel – sokáig ismeretlen – betegséggel küzdött, amibe szó szerint belefogyott.

Erdős Márk lába elsült a Mándok elleni mérkőzésen Fotó: tudósítónktól

A huszonöt esztendős Jolly Joker orvosról orvosra járt, mígnem kiderült: vastagbél gyulladás kínozta, ez pedig nem gyerekjáték. A jó hír, hogy időközben kikúrálták, sőt, olyannyira a gyógyulás útjára lépett, hogy a szombati Mándok elleni bajnokin szabadrúgásból hintett góllal szerzett vezetést az Ecsednek, amely végül 2–0-ra nyert. Mindez azért is különleges, mivel Erdős Márk balhátvédként szerepelt az ominózus találkozón, ebben az idényben pedig már belső védőként is bevetették, holott „eredeti” posztja szerint középpályás. De hát a szükség ugyebár nagy úr.

– Ősszel tényleg megfordultam már néhány poszton, de nincs ezzel semmi probléma, ott játszom, ahová raknak, az a fontos, hogy játsszak – zárta rövidre a témát Erdős Márk, aki egy gondolat erejéig önkritikusan kitért az előző, a gyulaházi zakóra is, midőn 6–2-re porolták el a Nagyecsedet. – Nagyon elfuseráltuk azt a meccset, mintha lepermeteztek volna minket: el kell ismerni, én is ludas volt a vereségben, hibáztam az egyik gólnál. Éppen emiatt most úgy mentünk ki a pályára, hogy itt csak győzni szabad, összeszedte magát a csapat, amelyben sok a rutinos ember, akik segítettek, tudták, ilyenkor mi a teendő. Egységes brigádunk van, a gól pedig természetesen jól tett a lelkemnek, főleg az előző mérkőzésen történtek után.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .