Kattints a képre!!

Kevés csapat képes kiegyensúlyozott szereplésre az NB III. Keleti csoportban, ami nem csoda, elvégre kevesebb, mint másfél hónap alatt letudták az őszi idény több, mint felét. A „gyilkos tempó” a Sényő-Carnifexnek is feladja a leckét.

A sárga mezes sényőiek ezúttal nem tudták megakadályozni ellenfelük győzelmét Fotó: heol.hu

A tabellán hatodik szabolcsiak kereken ötven százalékos teljesítményt nyújtottak: a tíz forduló során öt győzelem, ugyanennyi vereség a bajnoki mutató. Szemet szúr továbbá, hogy korábban zsinórban háromszor nyertek, momentán viszont egymás után két vereség csúszott be, legutóbb Gyöngyösön 2–0-ra véreztek el.

– Rosszul zártuk a hosszú hetet! – elemezte a történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Ettől azért több pontot terveztünk: mint ahogy a szerdai vereséget is nehezen éltük meg, így a vasárnapi is fájó volt. Bár itt a játékunk és az első félidei hozzá állásunk hagy némi kívánnivalót maga után. Pedig a  gyöngyösi mérkőzést nem kezdtük rosszul, mert már a második percben helyzetbe kerültünk, sajnos kimaradt. Az első félidő itt részünkről be is fejeződött. Ellenfelünk korán megszerezte a vezetést, mezőnyben ugyan birtokoltuk a labdát, de támadásainkban semmilyen átütő erő nem volt. Az igazsághoz tartozik, akár 2-0-ás különbséggel is mehetett volna a hazai csapat a szünetben az öltözőbe, ekkor még a nagy helyzetük kimaradt. Szünetben próbáltunk lelket önteni a játékosokba, ami ezúttal nem sikerült. A második félidő már egy picit jobban nézett ki: mentünk előre, kár, hogy az utolsó passzokba folyamatosan hiba csúszott, így nem tudtunk kiegyenlíteni. Aztán a második találattal ellenfelünk le is zárta a mérkőzést. Az első 35 perc nagy kérdőjel a játékunkban, amit nem tudunk megfejteni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .