Kattints a képre!!

A hétvégén autóbalesetben elhunyt Lázár Roland a Túristvándi KSE megyei harmadosztályú csapatának huszonkilenc éves futballistája.

Lázár Roland már az égi futballmezőn kergeti tovább a labdát Fotó: magánarchívum

A balhátvéd a szeptember elején rendezett nyitófordulóban még annak rendje és módja szerint pályára lépett a Szamos csoportban szereplő együttes színeiben, akkor még senki nem sejtette: a Méhtelek elleni idegenbeli meccs (1–1) volt az utolsó, amelyen játszhatott…

– Roland nagyon rendes gyerek volt, ráadásul ügyesen focizott, a csapat erőssége volt – emlékezett a védőre Tukacs László, a Túristvándi edzője. –  Szombat óta állandóan csörög a telefonom, nem csak a családjának, nekünk is rettentően hiányozni fog! Itthon voltam, füvet akartam nyírni, amikor Hajdú József sporttársam hívott, hogy „Te, Roli karambolozott az egyik barátja mellett ülve.” Annyit sikerült megtudni, hogy fának ütköztek, mindketten meghaltak, a hátsó ülésen lévő két utas szerencsére túlélte. Le vagyok sújtva, megsirattam… Szeptember 8-án volt a születésnapja, pezsgővel készültem megünnepelni, mert vasárnap találkoztunk volna, az üveg már a szekrény tetején marad.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .