Kattints a képre!!

Gazdagék felejthetetlennek élménnyel gazdagodtak. Apa és szeme fénye nem csak egy csapatban futballozhattak, mindketten gólt hintettek a Petneháza bajnoki nyitómeccsén.

Gazdag Attila és fia Milán egymásnak gratulálhatott – ha nem is a győzelemhez, a közös gólszerzéshez mindenképp Fotó: magánarchívum

A Rézköz csoportban szereplő együttes ugyan 5–4-re elbukta a Barabás elleni idegenbeli fellépést, mindazonáltal a negyvenhárom éves, Gazdag Attila és tizenhat esztendős fia, Milán életükben először játszhattak egymás oldalán. A fater, aki korábban több megyei legénység frontembere, jeles támadója volt, kezdte a gólgyártást, míg az ezúttal csatárként bevetett üdvöske a negyedik petneházi találatot jegyezte.

– Ez volt az első meccsünk együtt, mondanom sem kell, örök élmény marad – nyomatékosította Gazdag Attila. – Régi vágyam teljesült, amit elősegített, hogy augusztusban, az utolsó pillanatban igazolt hozzánk Milán, aki kiöregedett az U16-os vajai csapatból. Azt tudni kell, két éve súlyos lábtörést szenvedett, így nem is kicsit féltettem, de szerencsére bírta a kiképzést. Szuper érzés volt mellettem tudni a pályán: szerintem minden apa, aki futballozik hasonló történetről álmodik, az meg hab a tortán, hogy mindketten betaláltunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .