Újfehértón jelentős, több, mint háromnegyedórás késéssel kezdődött a Balkány elleni kupatalálkozó: a hazai csapat tagjainak túlnyomó többsége nem rendelkezett érvényes játékengedéllyel, ami nem sokkal a meccs előtt derült ki.

A sárga mezes újfehértói csapat kiküzdötte a továbbjutást Fotó: tudósítónktól

A vendégek sportszerűségből jelesre vizsgáztak, mert megvárták, amíg az Igazgatóság hathatós segítségével sikerült megszerezni a hiányzó okmányokat, így az összecsapást végül rendben lejátszották.

Magyar Kupa: megyei selejtező: 1. forduló

Újfehértó–Balkány 1–0 (0–0)

Újfehértó, 200 néző, v.: Kertész Cs. Újfehértó: Kőrösi N. – Kerecsen J., Tóth E. (Boros M.), Mátrai N. (Tóth Sz.), Petics Gy., Torma T., Pallai G., Papp Cs. (Bodnár Z.), Dénes K., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Kékesi A., Kóka S., Szabó M., Lakatos J., Vasas T., Csatári Á., Nagy T., Patalenszki J. (Szilágyi Z.), Szabó I. Edző: Antal István. Gól: Papp Cs.

Piskóti Zsolt: – Ilyen körülmények között még nem indult a szezon első tétmeccse. Szeretnénk megköszönni elsőként a balkányi egyesületnek, hogy a nehézségek ellenére vállalták a mérkőzést és külön köszönet Kvaka Árpád igazgató úrnak, Matévi Csaba és Kerecsen László gyors szervezésének. Szezon eleji forma, sok-sok hiba rengeteg elpuskázott helyzet, de a továbbjutásuknak nagyon örülünk. Boldog születésnapot Matévi Csaba elnökünknek.

Antal István: – Az, hogy kétszer kellett bemelegíteni nem volt éppen ideális ebben a hőségben. A nagy iramú mérkőzésen próbáltuk játszani a saját játékunkat, helyzeteinket viszont kihagytuk, ellenfelünk pedig egy védelmi hibát kihasználva megérdemelten nyert.

Továbbjutott: az Újfehértó

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .