A tavalyi évhez hasonlóan, idén is kereken húsz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságban szereplő egyesület adta be nevezését a 2020-2021-es Magyar Kupa versenysorozatra, így az MLSZ idevágó versenybizottsági határozata értelmében megyénk három együttest adhat fel az országos főtáblára.

Az újfehértóiak az előző kiírásban feljutottak az országos főtáblára, ahol az NB II-as Ajka állította meg őket Fotó: tudósítónktól

A megyei igazgatóság versenybizottságának ennek alapján kell kialakítani a megyei selejtezők menetrendjét. Miután a megyei selejtezőket szeptember elejéig be kell fejezni – és nem szeretnék túlterhelni a kupában érdekelt megyei csapatokat már augusztusban –, így a Magyar Kupa első két fordulójának mérkőzéseit a bajnoki rajt előtt, azaz az augusztus 8-9-i, majd pedig az augusztus 15-16-i hétvégén rendezik. A kupa első fordulójának sorsolását jövő héten készíti el az MLSZ SZSZB megyei versenybizottsága.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .